VPP_package_1806_02.png

NYHET! VitaePro blir VitaePro Plus - nu ännu bättre!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu även berikad med vitamin B12. Nya VitaePro Plus är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv.

Prova NYHETEN - endast 50% första 2 mån.

Prova VitaePro Plus till 50% rabatt idag!

 • VitaePro har FÖRNYATS och blivit ännu BÄTTRE
  Nya VitaePro Plus innehåller samma aktiva ingredienser och är lika bra för muskler och brosk som tidigare. Nyheten är att den har berikats med vitamin B12 som bidrar till att reducera trötthet och utmattning. VitaePro Plus har helt enkelt blivit ännu bättre!
 • Sveriges mest sålda kosttillskott
  Under 2017 blev VitaePro Sveriges mest sålda kosttillskott och hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra. Drygt 80% av kunderna känner en effekt på musklerna efter att ha använt VitaePro och 82% av våra kunder upplever att VitaePro hjälper dem att vara mer aktiva!*
 • 50% rabatt de första 2 månaderna
  Alla våra nya kunder får ett introduktionserbjudande. Du betalar endast 174 kr för 2 månaders förbrukning (ordinarie pris 348 kr). Det är ingen bindnings- eller uppsägningstid och produkten skickas rätt hem till dig.
 • VitaePro Plus innehåller ingredienser med dokumenterad effekt
  MUSKLER: Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
  BROSK: Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
  IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin C, D och B12 bidrar till immunsystemets normala funktion.
  HJÄRTA: Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion. Dokumenterad effekt på hjärtats normala funktion vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).
  REDUCERAR TRÖTTHET: Vitamin C och B12 bidrar till att reducera trötthet och utmattning.
  SKYDDAR CELLERNA: Antioxidanterna selen samt vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2017. N=1141 aktiva kunder.

Beställ VitaePro Plus här, endast 174 kr de första 2 mån!

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro ger min kropp det där lilla extra!

Blossom Tainton

Kundberättelser

Ewa Dufva

Ewa Dufva är en aktiv pensionär som är nöjd över att motion fortfarande är en naturlig och viktig del av hennes liv. Ewa springer både stadslopp och Vårruset, men gillar även långpromenader. Förutom motionering så håller hon igång med trädgårdsarbete och umgås så mycket hon kan med sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn. 

Ewa har använt VitaePro i flera år och är väldigt glad att hon valde att prova kosttillskottet. – Jag tar VitaePro varje dag, det har blivit en god vana som jag vill fortsätta med. Det känns bra för både kroppen och själen.

Ewa Dufva
Pensionär

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Senior_Running_Autumn_Urban.jpg

Hälsoeffekter

 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att
  bibehålla normal muskelfunktion.
 • Brosk
  VitaePro innehåller vitamin C som bidrar till normal
  kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen samt vitamin C och D som
  bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar
  till hjärtats normala funktion. Dokumenterad effekt på hjärtats normala
  funktion vid 250 mg DHA och EPA (2 kapslar/dygn).
 • Reducerar trötthet
  VitaePro innehåller vitamin C som bidrar till att reducera trötthet och utmattning.
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar
  till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel   2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100%* µg 200%*
Vitamin C 200 mg 250%* 400 mg 500%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*
Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA

135 mg

90 mg
35 mg

 

270 mg

180 mg
70 mg

 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Olja från flygbläckfisk (calamari), kapselskal (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), vegetabiliska oljor (tistelolja, olivolja och solrosolja i varierande proportion), extrakt av algen Haematococcus pluvialis, D-alfa-tokoferol (vitamin E), fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta),
kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12) antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat), rosmarinextrakt.

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas, rekommenderas ej till barn under 3 år.  

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner..

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.com