VL_VPP_IS_Hero_1920x455_0119_SE.jpg

Nyhet! VitaePro Plus är kvalitetssäkrat för idrottare

VitaePro Plus har certifierats av Informed-Sport, vilket innebär att den nu är kvalitetssäkrad för idrottare. Som ett av de första varumärkena inom kosttillskott på den svenska marknaden har VitaePro Plus uppfyllt kraven och fått den internationellt erkända Informed-Sport certifieringen.

VitaePro Plus är certifierad genom Informed-Sport programmet!

I tillägg till vår egen strikta kvalitetskontroll med analyser och tester, så har VitaePro Plus som ett av de första varumärkena inom kosttillskott på den svenska marknaden uppfyllt kraven och fått den internationellt erkända Informed-Sport certifieringen!

Vad är Informed-Sport?

Informed-Sport programmet är ett externt och oberoende kontrollsystem där produkten fortlöpande analyseras. Det drivs av LGC som är ett analyslaboratorium i England och är världsledande inom anti-doping analys med över 30 års erfarenhet på området.

Certifieringsprocessen innebär att det först görs en noggrann bedömning och kontroll av produktens tillverkningsprocess vilket innefattar att, bland annat, ett antal hårda kriterier måste uppfyllas och att ett flertal olika testprover görs i denna fas. När en produkt fått certifieringen och är inne i Informed-Sport programmets kontrollsystem så innebär det sedan att varje produktbatch (varje ny produktsats som tillverkas) testas mot förbjudna ämnen inom idrott och godkänns innan den får börja säljas till kunden.

Du kan läsa mer om Informed-Sport på www.informed-sport.com

Vill du också testa nya VitaePro Plus? Alla nya kunder får prova för halva priset – 174 kr för två månader

VitaePro Plus innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro Plus innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro Plus innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.