VP_VP_ALL_1920x455_1805_Louise_Karlsson_archipelago_closeup.jpg

Louise Karlsson: Jag är riktigt nöjd

Den före detta elitsimmerskan Louise Karlsson lever fortfarande ett aktivt liv och känner väl till vikten av att äta nyttigt och hålla sig i form.

Louise Karlsson blev världsmästare i simning (200 meter medley) på hemmabana i Göteborg 1997 och satte världsrekord på 100 meter medley samma år. Hon deltog också i två OS, Barcelona 1992 och Atlanta 1996. Louise tränar fortfarande mycket och har även börjat tävla lite igen.

Viktigt med en bra kost

Louise har fullt upp i sin vardag och försöker som så många andra att få tiden och orken att räcka till. Hon arbetar som chef, är expertkommentator på TV och kanske viktigast av allt, hon är mamma till William.

Jag kompletterar min kost med VitaePro och det är jag riktigt nöjd med.

Inte bara genom idrotten men också genom utbildning har Louise lärt sig vikten av en bra kost och hon har därför alltid varit noga med vad hon äter. Som ett komplement till sin kost använder hon kosttillskottet VitaePro.


Det är viktigt för Louise att kunna hänga med i sonens tempo.

Ingredienser för flera funktioner i kroppen

– Att vara aktiv, äta sunt och vara i form har alltid varit viktigt för mig. Då kan jag spendera värdefull tid med min son och hänga med i hans tempo, säger Louise.

VitaePro innehåller vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Förutom vitamin C innehåller VitaePro en rad ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen.

Prova VitaePro till introduktionspris – 174 kr för 2 månader

VitaePro Plus innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro Plus innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro Plus innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.