VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Exercising_Stretching_Blue.jpg

MultiPro – med viktiga vitaminer och mineraler

Genom att använda kosttillskottet MultiPro, får du i dig en mängd viktiga vitaminer och mineraler.

Vitaminer är livsnödvändiga, organiska ämnen som kroppen inte kan skapa på egen hand. Kosttillskottet MultiPro innehåller alla de åtta viktiga B-vitaminerna, samt vitamin C och D. Mineraler utgör bara en liten del av kroppen, men är viktiga för många av kroppens funktioner. MultiPro innehåller mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod.

B-vitaminer lagras inte i kroppen

B-vitaminer är vattenlösliga, vilket innebär att de snabbt försvinner ut ur kroppen med urinen. De lagras inte lika väl i kroppen som de fettlösliga vitaminerna, med undantag för B12. Vi bör därför dagligen äta mat som innehåller B-vitaminer. De olika B-vitaminerna finns ofta i samma livsmedel. Grovt bröd och öljäst är rika på B-vitamin. Andra B-vitaminkällor är ost och mejeriprodukter, bönor och groddar, mandlar, nötter, fröer, lever och råris samt mörkgröna grönsaker, som broccoli.

Komplettera kosten med MultiPro som innehåller alla 8 B-vitaminerna. Beställ idag för endast 74 kr + porto 39 kr.

Ingredienser för flera funktioner i kroppen

Genom att ta MultiPro får du i dig alla de åtta B-vitaminerna, vitamin C och D samt de viktiga mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod. Alla ingredienser har sin speciella funktion för kroppen.

Ta hand om immunsystemet

Det är viktigt att ta hand om immunsystemet året om. MultiPro innehåller vitamin C och D samt koppar som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Nervsystemet och psykologisk funktion

Kosttillskottet MultiPro innehåller flera viktiga vitaminer och mineraler som är bra för kroppens nervsystem och vår psykologiska funktion. B-vitaminerna B1, B2, B6, B7 och B12, samt mineralerna jod och koppar bidrar till nervsystemets normala funktion. B-vitaminerna B1, B2, B6, B7, B9 och B12 samt C-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion som minne och inlärningsförmåga.

Minskar trötthet

Trötthet och utmattning kan bero på många saker, som bland annat stress, vitaminbrist och för lite sömn. Att få i sig alla näringsämnen är därför viktigt för att förebygga trötthet. B-vitaminerna B3, B5, B6, B9 och B12 samt C-vitaminet i MultiPro bidrar till att minska trötthet och utmattning.

För hud och hår

Hudens och hårets välmående återspeglas i ditt allmäna hälsotillstånd. Genom att äta hälsosamt och säkerställa ett tillräckligt intag av vatten, vitaminer och mineraler, kan du påverka hårets och hudens hälsa. Biotin, niacin, riboflavin, zink, och jod i MultiPro bidrar till att bevara en normal hud. Biotin, selen och zink bidrar till att bevara normalt hår. Mineralerna selen och zink är mineralämnen som vi måste få via maten eftersom kroppen inte kan producera dem på egen hand. Zink finns i alla cellerna i kroppen, men en högre halt finns i håret och naglarna. Tillsammans med andra ämnen påverkar zink bland annat hårväxt och nagelväxt.

Läs mer om MultiPro här.