VL_VPP_standalone-hero_News55_1920x455_1019_SE.jpg

Specialerbjudande på VitaePro - för News55

Visste du att VitaePro kan vara ett alternativ för dig som besväras av ömmande muskler och leder? Just nu får du prova NYA VitaePro till halva priset de första 50 dagarna OCH du får dessutom ett kollagentillskott och ett kosttillskott med kalcium och magnesium som välkomstgåvor!

VitaePro - nu ännu mer effektiv för lederna!

Besväras du av ömmande muskler och och leder? Då kan VitaePro faktiskt vara något för dig! Drygt 90% av VitaePro-användarna märker nämligen en effekt på muskler och leder och hela 88% är så pass nöjda att de rekommenderar tillskottet till andra*. Nu innehåller VitaePro också växtextraktet Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

Specialerbjudande för News55-medlemmar: prova nyheten VitaePro för endast 159 kr de första 50 dagarna, vilket är under 4 kronor om dagen – helt utan bindningstid! Du får även den nya kollagenprodukten Collagen Forte som välkomstgåva i din första leverans och kosttillskottet Cal-Mag, med kalcium och magnesium, som välkomstgåva i din andra leverans - utan extra kostnad eller förpliktelser!

VitaePro innehåller väldokumenterade och säkra ingredienser som är bra för bland annat muskler och leder, och produkten hjälper tusentals svenskar att leva ett mer aktivt liv. Läs mer om VitaePro här.

Ditt pris: 159 kr (ord. pris 318 kr) – du sparar hela 547 kr!**

Dina medlemsgåvor – Collagen Forte och Cal-Mag

 • En ask av det populära kosttillskottet Cal-Mag, med kalcium och magnesium - skräddarsytt för dina muskler och skelett (värde 139 kr). 
 • En ask av kollagentillskottet Collagen Forte, som är skräddarsytt för brosket, som bland annat finns i lederna (värde 249 kr)  

 Här är fem skäl till att testa VitaePro redan idag:

1. Säkra ingredienser

För vissa kanske det kan kännas oklart om kosttillskott verkligen hjälper. VitaePro innehåller flera ingredienser som har EU-godkända hälsopåståenden för kroppens funktioner. VitaePro produceras enligt samma strikta riktlinjer som för läkemedel.

2. Nöjda kunder

För den som fortfarande är osäker är kundnöjdheten en bra måttstock. I en kundundersökning* genomförd hösten 2017 svarade hela 88 procent att de gärna rekommenderar andra att äta VitaePro.

3. Specialerbjudande till dig

Till syvende och sist är det ändå du själv som väljer vad som fungerar för dig. Därför har VitaePro tagit fram ett erbjudande just för dig som är News55-medlem. Som ny kund får du testa kosttillskottet till halva priset i sju veckor och du får just nu TVÅ välkomstgåvor på köpet. Det bästa av allt? Erbjudandet gäller helt utan bindningstid.

4. Miljövänlig omega 3-källa

Sambandet mellan omega 3 och normal hjärtfunktion är känt sedan länge. Omega 3-källan i VitaePro är en liten bläckfisk som fiskas på ett miljövänligt sätt, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet.

5. Få kapslarna direkt hem

Abonnemang ska vara smidiga. När du har gjort en beställning på VitaePro får du automatiskt en försändelse direkt hem till dörren var sjunde vecka. Om du vill avsluta ditt abonnemang är det bara att kontakta kundservice, så skickas inga fler försändelser.

* Kundundersökning 2017. VitaePro-kunder som varit aktiva i minst 6 månader. N=1141.

**Porto på 39 kr tillkommer, Collagen Forte sänds med din första leverans och MultiPro med din andra leverans av VitaePro.

Prova NYA VitaePro – endast 159 kr (+ porto 39 kr) för de första 50 dagarna

Beställ NYA VitaePro här!

Endast 159 kr + 39 kr porto för första 50 dagarna! Välkomstgåva på köpet.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Hälsoeffekter

 • Leder
  VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
 • Minskar trötthet
  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen, vitamin B12, C och D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Ingredienser

Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel   2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Indiskt saliakiträd (Boswellia serrata-extrakt) 100 mg   200 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100%* µg 200%*
Vitamin C 120 mg 150%* 240 mg 300%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*
Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA

130 mg

90 mg
35 mg

 

260 mg

180 mg
70 mg

 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Calamarine® (olja från flygbläckfisk, innehåller rosmarinextrakt), kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), extrakt av indiskt salakiträd (Boswellia serrata), tistelolja, extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), extrakt av sötvattenalgen Haematococcus pluvialis, fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år.  

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro Plus, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro Plus.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.com