VL_VP_standalone_News55_Kne_VP-CM-IP_HERO_1920x455_0320_SE.jpg

Specialerbjudande på VitaePro - för News55

Att VitaePro är bra för muskler och leder är det många som känner till. Men visste du att VitaePro också är bra för ditt immunsystem? Just nu får du prova VitaePro till halva priset de första 50 dagarna OCH du får dessutom två populära välkomstgåvor!

VitaePro – bra för muskler, leder och immunsystem! 

Vintertid drar många på sig förkylningar, vilket ofta är tecken på ett försvagat immunsystem. Visste du att VitaePro även skyddar ditt immunsystem? Ett starkt immunsystem är en förutsättning för ett aktivt liv. Därför innehåller VitaePro förutom ingredienser för välfungerande muskler och leder, även selen samt vitamin C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.

5 skäl till att prova VitaePro                                       

 • Mångsidig – bra för flera viktiga funktioner i kroppen

Muskler, leder, immunsystemet, hjärta, minskar trötthet, skyddar cellerna.

 • Effektiva ingredienser

Hela 94% av kunderna upplever effekt på muskler och leder efter att ha börjat med VitaePro*

 • Särskilt bra för leder

Innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

 • Tryggt kosttillskott av högsta kvalitet

VitaePro innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden för flera av kroppens funktioner.

 • Rekommenderas av användarna

88% av kunderna är så nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra*

Specialerbjudande för News55-medlemmar: 

Prova VitaePro till 50% rabatt och få TVÅ populära gåvor på köpet! Utöver VitaePro för 159 kr (ord. pris 318 kr) får du dessutom ett tillskott för immunsystemet, samt ett magnesiumtillskott - utan extra kostnad! Du sparar hela 627 kr! **

VitaePro innehåller väldokumenterade och säkra ingredienser som är bra för bland annat muskler och leder, och produkten hjälper tusentals svenskar att leva ett mer aktivt liv. Läs mer om VitaePro här.

Dina medlemsgåvor – Cal-Mag och ImmunoPlus

 • En ask av tillskottet ImmunoPlus, som är skräddarsytt för ditt immunsystem (värde 329 kr).
 • En ask av det populära kosttillskottet Cal-Mag, med kalcium och magnesium - skräddarsytt för dina muskler och skelett (värde 139 kr).

*Kundundersökning 2017. VitaePro-kunder som varit aktiva i minst 6 månader. N=1141.

**Porto på 39 kr tillkommer, ImmunoPlus sänds med din första leverans och Cal-Mag med din andra leverans av VitaePro.

Prova NYA VitaePro – endast 159 kr (+ porto 39 kr) för de första 50 dagarna

Beställ VitaePro här!

Endast 159 kr + 39 kr porto för första 50 dagarna! Välkomstgåva på köpet.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Hälsoeffekter

 • Leder
  VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
 • Minskar trötthet
  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen, vitamin B12, C och D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Ingredienser

Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel   2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Indiskt saliakiträd (Boswellia serrata-extrakt) 100 mg   200 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100%* µg 200%*
Vitamin C 120 mg 150%* 240 mg 300%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*
Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA

130 mg

90 mg
35 mg

 

260 mg

180 mg
70 mg

 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Calamarine® (olja från flygbläckfisk, innehåller rosmarinextrakt), kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), extrakt av indiskt salakiträd (Boswellia serrata), tistelolja, extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), extrakt av sötvattenalgen Haematococcus pluvialis, fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år.  

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro Plus, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro Plus.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.com