Nya VitaePro Gul Bakgrund

Nyhet! Förbättrad formula för muskler

Det nya förbättrade VitaePro har ännu större fokus på dina muskler, vilket har varit en del av VitaePros kärna från början.

Kärnan i VitaePro

Kärnan i VitaePro är att vara en del av att upprätthålla en aktiv livsstil för sina användare. Oavsett om att vara aktiv för dig betyder promenader med hunden, trädgårdsarbete eller idrott, är VitaePro ett tillskott för dig. Därför är det sammansatt av noggrant utvalda ingredienser som har effekt på kroppens funktioner som är viktiga för rörelse: särskilt för muskler och leder, men också för hjärtat, immunförsvaret och energinivåerna. 

 

Vi vill alltid fortsätta utvecklas för att garantera våra kunder det bästa möjliga kosttillskottet för rörelse, genom de kärningredienser som är bra för muskler och leder. Därför har VitaePro nu utvecklats med en uppdaterad sammansättning med fokus på våra kunders behov och är nu ännu bättre för musklerna.  

 

Förnyad formula för muskler 

I VitaePros förbättrade formula har vårt fokus varit att utveckla en ännu bättre produkt för att stödja musklerna. Därför har vi ökat mängden vitamin D i VitaePro till 20 μg. Vi känner alla till de många fördelarna med vitamin D för kroppen, men en mindre känd effekt av vitamin D är dess effekt på muskler.

 

Beslutet att öka mängden vitamin D baseras på vetenskapliga studier och den etablerade rollen av vitaminet för att stödja musklerna: Vitamin D främjar normal muskelfunktion. Flera hälsomyndigheter rekommenderar att vissa grupper i befolkningen, exempelvis äldre och de som vistas mycket inomhus, ta ett högre intag av vitamin D genom mat eller tillskott, för att säkerställa ett lämpligt intag av vitamin D. 

 

VitaePro hjälper tusentals människor att leva ett mer aktivt liv 

Många av våra kunder använder VitaePro för dess ingrediensers effekt på muskler och leder samt för att förebygg olika åkommor, 89% av kunderna uppger också att de är mer aktiva efter att ha använt VitaePro*. Detta utger kärnan i VitaePro - rörelse är den bästa vården för kroppen, musklerna och lederna. 

 

Genom att fortsätta utveckla och uppdatera VitaePro säkerställer vi att vårt kosttillskott med dess ingredienser tillhandahåller din kropp näringsämnen som är bra för den. I över tjugo år har VitaePro redan hjälpt tusentals människor att leva mer aktiva liv, och vi är övertygade om att det förnyade VitaePro kommer att fortsätta göra det. 

 

*Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2024. N=1778 aktiva kunder

 

Prova VitaePro till 50% rabatt - endast 179 kr för 6 veckor. 

Just nu! Värmebalsamet ArtroTherm® i gåva.

 

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.