Så behåller du en aktiv livsstil på ålderns höst

Vi lever längre och längre. Och för många är det viktigt att hålla sig aktiv även på ålderns höst.

Aktiv även på äldre dagar

I takt med att vi blir äldre och äldre blir det också allt viktigare med en meningsfull vardag. De flesta som har levt ett aktivt liv vill fortsätta med det även på äldre dagar. För att ha möjlighet till det är det viktigt att ha en balanserad kost och att motionera mycket. Det är väldigt viktigt med en bra kost och för att kunna hålla sig aktiv behöver man få i sig rätt mängd med näringsämnen.

Prova VitaePro du också – du får 44 dagars förbrukning för halva priset!

Ett komplement till kosten

Att ha en mängd hobbyer, aktiviteter och att motionera är numera en vanlig vardag för många äldre. Dessutom ska man kanske orka leka med barnbarnen och hänga med i deras tempo. Det kan ibland vara svårt att veta om man får i sig rätt mängd av olika vitaminer med den vanliga kosten – då kan ett kosttillskott vara ett bra komplement, som till exempel VitaePro.

Läs mer här om hur du som är över 60 kan komma igång med träningen.

Mängden vitamin D i VitaePro är anpassat för att följa de senaste nordiska näringsrekommendationerna. Det innehåller växtextraktet Boswellia serrata  som hjälper till att hålla lederna bekväma. Dessutom innehåller VitaePro vitamin B12 och C, som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Nu har VitaePro även berikats med antioxidanten polyfenolen hydroxityrosol, som är utvunnen ur oliver. Kombinationen av extrakt från oliver och omega 3 är bra för blodcirkulationen och skyddar hjärtat. 

VitaePro är ett kosttillskott med effekt på lederna, musklerna och andra viktiga funktioner i kroppen. VitaePro hjälper tusentals människor att kunna leva ett aktivt liv. Kosttillskottet innehåller en avancerad kombination av noggrant utvalda ingredienser och produktionen sker efter samma strikta riktlinjer som för läkemedel. VitaePro innehåller Boswellia serrata,astaxanthin, lutein, zeaxanthin, omega 3, selen, vitamin B12, C, D och E.

Prova VitaePro – beställ redan idag för endast 149 kr för de första 6 veckorna

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.