VL_VP_Seniordays_Ewa_HERO_1920x455_0420_SE.jpg

Erbjudande på VitaePro för Seniordays medlemmar!

Besväras du av obehag i leder och ömma muskler? Då borde du testa VitaePro! Som medlem på Seniordays får du nu ett mycket attraktivt specialerbjudande. Beställ idag, sista chansen med erbjudandet 50% rabatt och TVÅ gåvor på köpet!

VitaePro är effektiv för lederna – Sveriges mest sålda kosttillskott!

Är du en av dem som känner av en ömmande kropp eller vill undvika en i framtiden? Då kanske VitaePro är något för dig! Visste du att VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013?* Det är något vi är stolta över, men framförallt är vi glada över att så många människor lever ett mer aktivt liv idag med lite hjälp av VitaePro.

Det finns många skäl till att testa VitaePro, det är en mångsidig produkt med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen, det är en produkt av högsta kvalitet och den har funnits länge på marknaden, men en av de främsta är nog att den rekommenderas varmt av många användare. I vår senaste kundundersökning uppgav hela 94%  att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro**.

Dessutom innehåller VitaePro ämnen med EU-godkända hälsopåståenden som är grundligt undersökta och väldokumenterade. Alla ingredienser kommer från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen.

Kanske det bästa av allt – du får allt detta i en produkt och förpackningen levereras direkt hem till din brevlåda! Givetvis är prenumerationen helt befriad från uppsägning- och bindningstid. Enkelt och smidigt!

 

 

Specialerbjudande med Seniordays:

VitaePro till 50 % + multivitamintillskott + fuktgivande hudkräm utan extra kostnad. Totalt värde 586 kr, du betalar endast 159 kr***

VitaePro hjälper många att leva ett aktivt liv och innehåller ingredienser med effekt på bland annat muskler och leder.

Dina medlemsgåvor – MultiPro och NBG

  • MultiPro innehåller de viktiga vitaminerna B, C, D och mineralerna krom, zink, selen, koppar och jod (värde 69 kr).
  • NBG är fuktgivande hudkräm med aloe vera och sheasmör skyddar din hud mot yttre påfrestningar, ger fukt och vård som verkar i djupet (värde 149 kr).
  • Du får ena gåvan i första försändelsen och den andra i andra försändelsen 

 

* Försäljningsstatistik 2019, Euromonitor International/Svensk Egenvård

** Kundundersökning 2017. VitaePro-kunder som varit aktiva i minst 6 månader. N=1141

***Porto på 39 kr tillkommer, gäller endast Seniordays medlemmar till och med 21 juni 2020. ImmunoPlus kommer i din första leverans och Cal-Mag kommer i din andra leverans.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro här!

Endast 159 kr för första paketet (50 dagar). Välkomstgåva utan extra kostnad.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.