VitaePro-effektiv för muskler och leder

Erbjudande på VitaePro med Seniordeal; 50 % rabatt + gåva!

VitaePro är det populära kosttillskottet för muskler och leder. Här får du ett riktigt bra erbjudande: Första paketet till - 50% + gåva på köpet!

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och för många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder. Många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*.

Specialerbjudande på VitaePro: Du får hela 50% rabatt på första paketet VitaePro och betalar endast 154 kr (ordinarie pris 308 kr). Dessutom får du en exklusiv gåva på köpet i din andra leverans. VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda, utan bindnings- eller uppsägningstid. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Fördelar med att välja VitaePro

 • Introduktionserbjudande: -50% + gåva
  Nu kan du prova VitaePro de första sex veckorna för halva priset, endast 154 kr (normalt pris 308 kr) + porto 39 kr. Dessutom får du en gåva i din andra leverans utan kostnad. 
 • Sveriges mest sålda kosttillskott
  VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013* Det ser vi som ett bevis på en betrodd produkt.
  * Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 – 2020
 • Flexibelt abonnemang
  Automatiska leveranser utan varken bindnings - eller uppsägningstid; du kan pausa eller säga upp ditt abonnemang när som helst.
 • Nordisk kvalitet 
  VitaePro är ett nordiskt utvecklat kosttillskott med rena och säkra ingredienser som har effekt på en rad viktiga funktioner i kroppen: muskler, leder, hjärta, immunsystem, energinivå. Kosttillskottet genomgår stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP.  
 • Leverans direkt till ditt hem
  Du får din beställning direkt hem. Beställningen betalas säkert med faktura först efter att produkterna har kommit fram.

Effekt på flera viktiga funktioner

Leder

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. Ingrediensen har använts för leder i hundratals år.

Gåva på köpet

Med din andra leverans av VitaePro får du hem ArtroTherm - ett effektivt och djupverkande värmebalsam samt en praktisk putsduk.

ArtroTherm:

 • Ger en behaglig effekt på stela och trötta muskler. 
 • Absorberas snabbt av huden, utan att kladda eller fläcka av sig.
 • Praktisk tub på 100 ml, som är lätt att ha med i väskan till vardags, träning eller på resan. 

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Beställ VitaePro till halva priset och få en gåva på köpet!

Specialerbjudande: Endast 154 kr för första paketet + porto. Du får en gåva på köpet i 2:a leveransen.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt

Hälsoeffekter

 • Leder
  VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
 • Blodcirkulation
  Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen, vitamin B12, C och D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
 • Energinivå
  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se