Prova VitaePro för endast 129 kr!

Har du inte testat VitaePro ännu men är nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa om varför VitaePro har blivit en så populär och omtyckt produkt bland många. Just nu har du chansen att prova till ett riktigt bra pris!

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och för många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder. Många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*.

Specialerbjudande på VitaePro: Du får hela 59% rabatt på första paketet VitaePro och betalar endast 129 kr (ordinarie pris 318 kr).  VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda, utan bindnings- eller uppsägningstid. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Effekt på flera viktiga funktioner

Leder

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. Ingrediensen har använts för leder i hundratals år.

Fördelar med att välja VitaePro

 • Specialerbjudande: 129 kr för första paketet!
  Nu kan du prova VitaePro de första sex veckorna för endast 129 kr (normalt pris 318 kr) + porto 49 kr. 
 • Sveriges mest sålda kosttillskott
  VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013* Det ser vi som ett bevis på en betrodd produkt.
  * Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 – 2020
 • Flexibelt abonnemang
  Automatiska leveranser utan varken bindnings - eller uppsägningstid; du kan pausa eller säga upp ditt abonnemang när som helst.
 • Nordisk kvalitet 
  VitaePro är ett nordiskt utvecklat kosttillskott med rena och säkra ingredienser som har effekt på en rad viktiga funktioner i kroppen: muskler, leder, hjärta, immunsystem, energinivå. Kosttillskottet genomgår stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP.  
 • Leverans direkt till ditt hem
  Du får din beställning direkt hem. Beställningen betalas säkert med faktura först efter att produkterna har kommit fram.

VitaePro 20 år - beställ idag!

Spara hela 59 % och betala endast 129 kr + porto för ditt första paket (ordinare pris 318 kr + porto).

Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa ett VitaePro-abonnemang till specialpriset 129 kr + porto.

Om oss

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.