VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Runnng_Headphones_Winter_Grey.jpg

Tar du hand om dina muskler?

Visste du att du behöver 17 muskler för att få fram ett leende och 43 för att rynka pannan? Och att du använder hela 200 muskler bara genom att ta ett enda steg? Ta reda på varför VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott för muskler och brosk.

Allt du gör kräver muskler

Musklerna byggs upp och bryts ned kontinuerligt, men från 45 års ålder reduceras kroppens förmåga att byggas upp igen. För att underhålla musklerna på bästa sätt, behöver du hålla dig aktiv och få i dig de byggstenar som kroppen behöver. Detta är viktigt eftersom du behöver musklerna när du sitter, står, går eller dansar – du behöver dem faktiskt till allt du gör.

Underhåll musklerna med träning och kost

Att vara aktiv och träna är bra för musklerna. Om du ännu inte kommit igång med träning är det inte för sent, men kom ihåg att lyssna på din kropp och gå inte ut för hårt. Styrkeräning är ett exempel på ett skonsamt sätt att stärka musklerna. Styrketräning är viktigt eftersom det inte enbart bygger muskelmassa, det stärker även skelettet och kan också hjälpa till att förebygga belastningsskador.

Förutom att vara aktiv, bör du se till att få i dig de byggstenar som kroppen behöver genom ett balanserat kosthåll, för att bibehålla musklerna. Enligt Livsmedelsverkets rekommendationer bör du äta fisk 2-3 gånger i veckan och 500 gram frukt och grönsaker varje dag.

Effektiva ingredienser för muskler och ledbrosk

VitaePro innehåller aktiva ingredienser som påverkar flera funktioner i kroppen. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktiom, medan vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

Kom även ihåg att den viktigaste muskeln – det är hjärtat! VitaePro Plus innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion*.

* Dokumenterad effekt på hjärtats normala funktion vid ett dagligt intag på 250 mg DHA och EPA.

** Kundundersökning 2017, baserat på svar från 1141 aktiva kunder som har använt VitaePro i över 6 månader.

VitaePro Plus – med ingredienser som är bra för muskler och brosket i lederna – prova idag!

5 skäl att prova VitaePro Plus

  • Med ingredienser som är bra för musklerna
  • Med ingredienser som är bra för brosket i lederna
  • Med ingredienser som är bra för immunsystemet
  • 9 av 10 kunder rekommenderar VitaePro**
  • Du får produkten levererad direkt i brevlådan

VitaePro Plus innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro Plus innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro Plus innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.