VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Tired_HotelRoom.jpg

Trött efter semestern?

Alla har vi varit där och kan känna igen känslan av trötthet och utmattning.

Trötthet och utmattning kan bero på många saker, som bland annat stress, vitaminbrist och för lite sömn. Att få i sig alla näringsämnen är viktigt för att förebygga trötthet, men att ha perfekta matvanor varje dag året om kan vara krävande.

Vitamin B12 och vitamin C för minskad trötthet

Kosttillskottet VitaePro fungerar som ett utmärkt tillskott till kosten eftersom det innehåller en balanserad sammansättning av ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. VitaePro innehåller bland annat vitamin B12 och vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

C-vitamin kallas också askorbinsyra och är ett av de mest kända vitaminerna. Vitaminet har många viktiga funktioner och är viktigt för vår kropp.

Ingredienser för flera funktioner i kroppen

När kroppen mår bra är det lättare att kunna hålla igång i vardagen. VitaePro innehåller även Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma, samt vitamin D som bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion, något som är viktigt för att kunna hålla sig aktiv genom hela livet.

Förnyade VitaePro är nu ännu bättre för lederna i och med adderandet av växtextraktet Boswellia serrata, men innehåller också aktiva ingredienser som är bra för minskad trötthet, för muskler, brosk och immunsystem. En unik kombination av ingredienser för att stödja kroppens generella välbefinnande helt enkelt.

Sveriges mest sålda kosttillskott

Kosttillskottet VitaePro innehåller trygga och rena ingredienser från spårbara källor. VitaePro är framtaget av VitaeLab, vars produkter är föremål för stränga kvalitetskontroller och där produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). VitaePro är idag Sveriges mest sålda kosttillskott och ett av de mest använda i Norden.

Prova NYA VitaePro till halva priset – endast 149 kr.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.