VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Tired_HotelRoom.jpg

Trött efter semestern?

Alla har vi varit där och kan känna igen känslan av trötthet och utmattning.

Trötthet och utmattning kan bero på många saker, som bland annat stress, vitaminbrist och för lite sömn. Att få i sig alla näringsämnen är viktigt för att förebygga trötthet, men att ha perfekta matvanor varje dag året om kan vara krävande.

Vitamin B12 och vitamin C för minskad trötthet

Kosttillskottet VitaePro Plus fungerar som ett utmärkt tillskott till kosten eftersom det innehåller en balanserad sammansättning av ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. VitaePro Plus innehåller nu vitamin B12 och vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

C-vitamin kallas också askorbinsyra och är ett av de mest kända vitaminerna. Vitaminet har många viktiga funktioner och är viktigt för vår kropp.

Ingredienser för flera funktioner i kroppen

När kroppen mår bra är det lättare att kunna hålla igång i vardagen. VitaePro Plus innehåller även vitamin D som bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion, något som är viktigt för att kunna hålla sig aktiv genom hela livet.

Förnyade VitaePro Plus innehåller ännu mer av de aktiva ingredienserna för minskad trötthet, för muskler, brosk och immunsystem. En unik kombination av ingredienser för att stödja kroppens generella välbefinnande.

Ett av Nordens mest använda kosttillskott

Kosttillskottet VitaePro Plus innehåller trygga och rena ingredienser från spårbara källor. VitaePro Plus är framtaget av VitaeLab, vars produkter är föremål för stränga kvalitetskontroller och där produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). VitaePro är idag ett av Nordens mest använda kosttillskott.

Prova VitaePro Plus till halva priset – endast 174 kr.

VitaePro Plus innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro Plus innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro Plus innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.