VitaePro x Lyssna på de äldre

VitaePro inleder ett samarbete med podcasten ”Lyssna på de äldre”. En podd med Jonas Uhlbäck där han intervjuar en mix av härliga gäster som berättar om deras livshistorier, med den gemensamma nämnaren att alla är minst 70 år gamla.

 

Ge mer utrymme åt äldre

I Lyssna på de äldre får de äldre ett utrymme i podcastens värld som dom inte alls har idag, samtidigt som de integreras med både sin egen och de yngre generationerna genom Jonas som är 34 år. Du kan vänta dig allt från underhållande anekdoter till berörande historier där både skratt och gråt får ta plats.

 

Alla människor förtjänar sitt egna sommarprat i P1 - i synnerhet de äldre. Det finns så oerhört många livshistorier från de äldre där ute som både är underhållande, spännande och berörande.

- Jonas Uhlbäck 

 

Bevara samtal

Idén om podden kom till Jonas genom hans relation till farfarn Matti. När han gick bort försvann alla fina samtal och tanken på ett sätt att bevara samtal likt dessa väcktes hos Jonas, vilket så småningom resulterade i podden Lyssna på de äldre, som nu inleder sin andra säsong där VitaePro genom VitaeLab är en stolt samarbetspartner.

 

VitaePro x Lyssna på de äldre

VitaePro liksom Lyssna på de äldre brinner för ett aktivt liv i rörelse oavsett ålder. Genom VitaePro har vi hjälpt tusentals människor och vi är stolta över att 9/10 av våra kunder i vår senaste kundundersökning uppger att de blivit mer aktiva efter att ha börjat med VitaePro.* Vi är därför väldigt glada över att stötta podden Lyssna på de äldre då vi på många sätt delar värderingar. 

 

Här hittar du podden

Lyssna på de äldre säsong 2 finns överallt där poddar finns, bland annat på Poddtoppen som du kommer till via denna länk. Perfekt lyssning under varma sommardagar i hängmattan, medan du påtar i trädgården eller vill ha sällskap på en promenad.

 

*Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2024. N=1778 aktiva kunder.