ETT AV NORDENS MEST ANVÄNDA KOSTTILLSKOTT

Trygg e-handel logo

May 19, 2015
dennis

Ingredienser

Vilka ingredienser innehåller VitaePro?

VitaePro innehåller trygga och rena ingredienser som är noggrant testade. Komplettera din kost med VitaePro och få i dig astaxanthin, zeaxanthin, lutein, selen, vitamin C, D och E samt omega 3-fettsyror. En försändelse VitaePro innehåller 60 kapslar; dagsdoser för två månader. 

 Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel            2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Vitamin C 200 mg 250%* 400 mg 500%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*
Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
     – varav DHA
     – varav EPA
135 mg
 90 mg
35 mg
  270 mg
180 mg
70 mg
 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Olja från flygbläckfisk (calamari), kapselskal (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), vegetabiliska oljor (tistelolja, olivolja och solrosolja i varierande proportion), extrakt av algen Haematococcus pluvialis, D-alfa-tokoferol (vitamin E), fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta),
kolekalciferol (vitamin D), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat), rosmarinextrakt.

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas, rekommenderas ej till barn under 3 år.  

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

Håkan rekommenderar VitaePro

Håkan lever ett aktivt familjeliv

Håkan Lindström bor i Malmö och arbetar med miljö och säkerhet i byggbranschen. Han lever ett aktivt familjeliv och tycker det är viktigt att hålla igång på fritiden. VitaePro upptäckte han genom en TV-reklam med Stig Strand och han har inte ångrat att han gav det en chans! Håkan rekommenderar gärna VitaePro till vänner och bekanta.

 

Läs mer om varför Håkan tar VitaePro