Ånund Olsen rekommenderar VitaePro

– Jag kan med handen på hjärtat säga att kroppen fungerar som jag vill!

Aktiv entreprenör

Ånund Olsen driver sitt eget framgångsrika företag som han har byggt upp från grunden. Fritiden ägnar Ånund gärna till träning, han tränar ofta 5-6 gånger i veckan. Hans andra stora passion är triathlon och de senaste åren har han sprungit triathlon på hög nivå. Det säger sig självt att Ånund ställer höga krav på sin kropp. Som triathlet utmanar han dagligen flera olika muskelgrupper.

– Eftersom träning är en livsstil för mig är det viktigt att ha en kropp som fungerar precis som jag vill. Efter att ha sett reklam för VitaePro på TV bestämde jag mig för att prova.

Som 50-åring presterar jag nu bättre än någonsin!

Ånund Olsen


Tar VitaePro för muskler och leder

Ånund tar VitaePro först och främst för muskler och leder. Han gillar också att VitaePro innehåller flera antioxidanter.

– Jag tar VitaePro som komplement till frukost varje morgon och har gjort det i många år. När det fungerar så bra kommer jag ihåg att ta det!

 

Prova VitaePro idag också - med ingredienser för muskler och leder!

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.