Ger min kropp det där lilla extra

– Jag älskar att träna och att kunna inspirera andra till rörelse.

Vill hålla sig aktiv i många år framöver

Blossom Tainton är för många svenskar känd som en folkkär artist, med både solokarriär och som tidigare medlem i gruppen Afro-Dite. Men hon är så mycket mer än bara artist, hon är kvinnan med många strängar på sin lyra. Under drygt 20 år har hon arbetat med träning i olika sammanhang, både som hälsocoach, inspiratör och föreläsare. – Så länge jag kan minnas har jag älskat att träna och inspirera andra till rörelse.

För att kunna hålla igång så är balansen mellan aktivitet och vila nyckeln till framgång. Och en sund kost förstås

Blossom Tainton Lindquist

Hon närmar sig 60 men vill kunna hålla sig aktiv i många år framöver, för hon anser inte att åldrande innebär att man nödvändigtvis måste leva ett inaktivt liv. Tvärt om är det viktigare än någonsin att hålla kroppen i rörelse och försöka leva så sunt det går. Men man måste självklart göra det på en lagom nivå och hitta aktiviteter som är anpassad efter ens förutsättningar. – Att leva ett liv i rörelse utan begränsningar och samtidigt ha kul på vägen, det är mitt motto, säger  Blossom.

Önkskar du också ge din kropp "det där lilla extra"? Gör som Blossom och ge VitaePro en chans - för ett liv i rörelse! Endast 159 kr för första paketet.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.