Ett bra val för muskler och leder

VitaePro firar 20 år. Bli kund idag och få magnesiumtillskott på köpet.

Erbjudande: - 50% på första leveransen (endast 154 kr) + gåva på köpet.

Effekt på flera viktiga funktioner

Leder

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. Ingrediensen har använts för leder i hundratals år.

Vinn elcyklar och andra fina priser till ett värde av mer än 350 000 kr!

2022 har VitaePro funnits på marknaden i 20 år och för att fira detta så bjuder vi in alla våra kunder till vårt stora jubileumslotteri där vi lottar ut elcyklar, aktivitetsklockor och ryggsäcker till ett värde av drygt 350 000 kr!

För att delta i lotteriet, och ha en chans att vinna någon av dessa fina priser, behöver du endast vara kund hos VitaeLab på dragningsdatumet. Dragningen äger rum 1 april 2022 och alla kunder med ett aktivt abonnemang är med i utlottningen.

Enklare kan det knappast bli!

Erbjudande på VitaePro

VitaePro innehåller noggrant valda ingredienser för muskler, leder, immunsystem, hjärta och energinivå.

 • Nu kan du prova VitaePro under de första 6 veckorna till halva priset. Du betalar endast 154 kr + 39 kr porto (ordinarie pris 308 kr + 39 kr porto). 

 • Ingen bindningstid
  Din leverans av VitaePro kommer varken med uppsägnings- eller bindningstid.
 • Leverans direkt hem
  VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda. Beställningen betalas säkert med faktura först efter att produkten har anlänt.

En god vana som ger mig mycket!

Ewa har använt VitaePro i flera år och är väldigt glad att hon valde att prova kosttillskottet. – Jag tar VitaePro varje dag, det har blivit en god vana som jag vill fortsätta med. Det känns bra för både kroppen och själen.

Ewa Dufva

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och för många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder.

VitaePro innehåller bland annat växtextraktet Boswellia serrata, som hjälper till att hålla lederna bekväma och vitamin D som hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Många som äter VitaePro menar att de är mer aktiva sedan de började och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Varför välja VitaePro - fördelar med automatisk leverans

Den bästa effekten av ett kosttillskott får man vid regelbunden användning. Vi vet dock att det kan vara svårt att etablera en ny god vana och att det också kan ta lite tid innan man själv märker av den goda effekten man får av kosttillskott.

Därför erbjuder vi VitaePro genom ett flexibelt abonnemang - vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att få den bästa upplevelsen och effekten av produkten.

Fördelar med ett VitaePro-abonnemang:

 • 50% på första paketet - räcker de första 6 veckorna
 • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
 • Smidigt med leverans direkt hem var 6:e vecka 
 • Professionell kundservice som finns till för dig som kund
 • Bonuspoäng på varje leverans - kan nyttjas i vårt bonusprogram

Ingredienser för ett liv i rörelse

VitaePro är ett kosttillskott som innehåller säkra och rena ingredienser som har testats noggrant. Vi lägger stor vikt vid ingrediensernas ursprung och använder endast kvalitetsingredienser från ansedda leverantörer.

VitaePro innehåller Boswellia serrata, olivextrakt, astaxanthin, zeaxanthin och lutein, selen, vitamin B12, C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.