;

Artiklar

 1. VitaePro + Anna och Emil

  - Vi tror att frihet att kunna röra sig ger ökad livskvalitet, säger Emma Kempe som är marknadschef på VitaeLab. Nu inleder VitaePro ett nytt samarbete med Anna och Emil Jönsson Haag och tillsammans hoppas de kunna inpirera fler människor till att leva aktivt.

  Läs mer
 2. Boswellia serrata har använts i tusentals år för leder

  VitaePro är bra för dina leder – nu innehåller VitaePro också växtextraktet Boswellia serrata. Denna ingrediens har traditionellt använts för ledernas välmående i tusentals år. Undvik onödiga obehag i lederna – prova VitaePro i dag.

  Läs mer
 3. Historien bakom VitaePro

  Från ett garage med två norska entreprenörer och en bra idé 2002 har kosttillskottet VitaePro vuxit till att bli ett av de mest använda kosttillskotten i Norden idag. VitaePros historia handlar om passion, engagemang och tillväxt.

  Läs mer
 4. Hur VitaePro kan hjälpa din kropp - en investering för hälsan!

  VitaePro hjälper tusentals människor att leva ett mer aktivt liv, och så många som 9 av 10 av våra användare upplever en positiv effekt på muskler och leder *. Här kan du läsa mer om hur VitaePro är sammansatt av ett antal växtextrakt, vitaminer, antioxidanter och omega 3-fettsyror som främjar din hälsa.

  Läs mer
 5. ”Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år”

  Pensionerade brandmannen Jan vet att nyckeln till hans välmående ligger i en bra balans mellan kost, motion och ett glatt humör. Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en favorit i hemmet, tillsammans med kosttillskottet VitaePro. – Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år, berättar Jan.

  Läs mer
 6. De här fördelarna har VitaePro på din kropp

  Mycket stillasittande eller ålder som börjar krypa sig uppåt är vanliga orsaker till en ömmande kropp. Rätt kombination av vitaminer, antioxidanter och fettsyror har en effekt på flera viktiga funktioner i kroppen – exempelvis hjärta, immunsystem, muskler och leder. VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott åtta år i rad och många svenskar har hört talas om det. Så här kan det hjälpa din kropp att må bättre.

  Läs mer
 7. ”Det är viktigt att må bra både fysiskt och psykiskt”

  Träning, bra mat, egentid och kompletterande kosttillskott – det är elitsimmaren Louise Karlssons framgångsrecept för att hitta balans i livet. Hon äter VitaePro varje dag för att hålla sig i form och berättar att det ger henne det lilla extra för att orka med. – Jag orkar hålla mig på topp både i träningen, på jobbet och som mamma, säger hon.

  Läs mer
 8. VitaePro är effektiv för lederna

  VitaePro har snart funnits på marknaden i 18 år och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling. Vi lyssnar även på våra kunder och vill erbjuda dem det mest högkvalitativa och säkra kosttillskottet som möjligt. Efter reformuleringen 2019 har VitaePro blivit ännu bättre för leder!

  Läs mer
 9. Obehag i lederna och en kropp som krånglar?

  Obehag i lederna och andra små skavanker i kroppen är irriterande vanligt: framförallt när man börjar bli äldre så gör sig gärna en ömmande kropp påmind. Olika obehag i kroppen kan göra att man blir mindre motiverad att hålla på med sina hobbys och de mest vardagliga sysslor kan kännas som ett hinder. Men många har funnit att ett populärt kosttillskott kan vara ett bra komplement för kroppens välmående.

  Läs mer
 10. ”Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år”

  Den pensionerade brandmannen Jan Bergström lever ett aktivt liv idag, men det har inte alltid varit en självklarhet. Jan vet att nyckeln till hans välmående ligger i en bra balans mellan kost, motion och ett glatt humör. Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en favorit i hemmet, tillsammans med kosttillskottet VitaePro. – Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år, berättar Jan.

  Läs mer
 11. Vet du vilket Sveriges mest sålda kosttillskott är?

  Varför borde du välja ett av Sveriges mest sålda kosttillskott och hur ska man tänka när man gör sitt val?

  Läs mer
 12. Vitamin B12 - allt du behöver veta

  Vitamin B12 är ett mångsidigt vitamin, som spelar en viktig roll för flera funktioner i kroppen.

  Läs mer
 13. Så håller Jan stilen och hälsan!

  Den före detta brandmannen Jan Bergström vill kunna fortsätta att fånga dagen som den kommer – med fru, barn och barnbarn. Med regelbunden träning och lagom mycket husmanskost håller han sig i form.

  Läs mer
 14. Inger vill inte byta bort sin aktiva livsstil

  Inger Lagerström har många bollar i luften och vill gärna fortsätta med det.

  Läs mer
 15. VitaeLab – specialister på kosttillskott

  VitaeLab lägger en stor vikt vid att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott.

  Läs mer
 16. Servicedags? 4 enkla åtgärder för att få kroppen i rullning

  Visste du att även din kropp behöver service för att fungera väl? Inte bara ibland, men faktiskt varje dag, året om. Här får du 4 enkla tips!

  Läs mer