VitaePro + Anna och Emil

- Vi tror att frihet att kunna röra sig ger ökad livskvalitet, säger Emma Kempe som är marknadschef på VitaeLab. Nu inleder VitaePro ett nytt samarbete med Anna och Emil Jönsson Haag och tillsammans hoppas de kunna inpirera fler människor till att leva aktivt.

De är kanske Sveriges mest populära par inom idrotten och det är knappast förvånade. Individuellt har de lämnat två imponerade karriärer som längdskidåkare, med flertalet olympiska och världcupsmedaljer, bakom sig. Men kanske den främsta anledningen till att de vunnit så många folks hjärtan är på grund av deras personligheter, driv och härliga energi.

-Vi är otroligt stolta och glada över vårt nya samarbete med Anna och Emil. För oss är det en klockren match då vi har flera gemensamma hälsorelaterade delar vi brinner för, där ett aktivt liv och en bra kosthållning framförallt är viktiga gemensamma nämnare, säger Emma Kempe.

Nytt spår, samma energi

Anna och Emil har idag lämnat elitidrotten bakom sig och arbetar bland annat som entreprenörer och inspiratörer, tillsammans har de även författat en bok och engagerar sig inom ungdomsidrott. Det är viktigt att man hittar både energi och motivation i vardagen. - För vår del kommer energin, motivationen och inspirationen till att leva som vi lever idag från ett behov som vi båda insett att vi har. Vi behöver både träning och rörelse och bra mat i livet, så gott som varje dag. Så vi prioriterar just det – att ge oss själva utrymme till att göra det vi mår bra av, säger Anna.

Vill att fler ska kunna leva ett liv i rörelse

VitaeLabs mission är att hjälpa människor till en bättre vardag genom att minska tröskeln till rörelse och ett mer aktiv liv. VitaePro är utvecklat av VitaeLab och framtaget för ett liv i rörelse. - Rörelse är viktigt för att kunna leva ett gott liv, länge. Därför är det vår främsta önskan att fler människor ska kunna röra på sig, oavsett ålder och förutsättningar, och framförallt att kroppen med åren inte ska utgöra ett hinder, säger Kempe.

VitaePro har funnits i Sverige sedan 2008 och har genom åren vuxit till att bli ett bland de främsta kosttillskotten för muskler och leder och är även Sveriges mest sålda kosttillskott.

VitaePro är ett kosttillskott som är bra för flera funktioner i kroppen som är kopplade till vår rörelseapparat. Kort förklarat främjar ingredienserna i VitaePro rörelse. -Vi har länge funderat över hur vi kan nå ut och inspirera fler till en mer hälsosam livsstil och få dem att förstå att det är bra att börja med goda vanor i tid. Det har varit en utmaning för oss att nå en publik som ännu kanske inte känner av några besvär med kroppen, att även nå lite yngre vuxna och få dem att förstå kostens betydelse för kroppen och hälsan på sikt, fortsätter Kempe.

- Därför är vi otroligt stolta över vårt samarbete med Anna och Emil, det som de representerar och står för passar väldigt bra med vad VitaePro står för som varumärke. Tillsammans hoppas vi kunna inspirera och få fler människor i rörelse, för att fler ska kunna leva ett aktivt liv idag och i framtiden. Med Anna och Emil som ambassadörer vill vi också tydligare lyfta fram att VitaePro är en produkt för alla som önskar leva ett aktivt liv, oavsett ålder eller ambitionsnivå.

Brinner för folkhälsan

Anna och Emil brinner för folkhälsan och menar att det är viktigt att skapa utrymme till rörelse i vardagen. Att våga fortsätta utmana sig själv på olika sätt för att hålla motivationen uppe, för att kunna fortsätta leva aktivt genom livet.

För Emil handlar det om att försöka ha låga krav, och tänka på att det lilla i träningsväg är gott nog. Att man ska ge sig själv möjlighet att kunna röra på sig när man vill och gärna tillbringa tid i miljöer som verkligen inbjuder till just det. Omge sig av människor som tycker om det samma som en själv – att röra på sig dagligen.

Kosten har haft olika betydelse för de tidigare elitidrottarna, Emil berättar om hans relation till kosten genom åren;
- Den har faktiskt haft olika betydelse under olika faser av mitt liv. Från att i början av karriären inte alls ha reflekterat över det, men senare inse att ju fler delar man förbättrar och marginalerna blir mindre, så märkte jag att även kosten hade betydelse. Numera är inte kosten lika avgörande för prestationen, men desto mer för mitt välmående och den dagliga orken.

Åsikter om kosttillskott är många, vilken är er inställning till kosttillskott och när kan det vara bra?

- Kosttillskott fyller sin funktion när man inte har tid eller möjlighet att äta en perfekt kost. Det vill säga när man äter som vi gör idag och lever ett vanligt liv där maten behöver fixas pronto allt för ofta. Vi optimerar inte allt, som vi gjorde förr när vi satsade helhjärtat på vår elitkarriär, för att få i sig de vitaminer och mineraler vi behöver för att kroppen ska fungera som den ska. Då behöver vi kosttillskott i vårt vardagliga liv helt enkelt, säger Emil.

Varför föll valet på VitaePro?

- För att VitaePro helt enkelt innehåller det som vi behöver för att vi ska kunna fortsätta leva så som vi gör idag, där vi varken har tid eller ork att prioritera och optimera kosten varje måltid, varje dag, och samtidigt kunna träna, tävla och anta utmaningar på alla möjliga nivåer, säger Anna.

Emil fortsätter; - Enkelheten i att VitaePro innehåller det vi behöver och noggrannheten i hur det tas fram, både innehållsmässigt och produktionsmässigt. Det är också ett varumärke man väl känner till, på gott och ont. Jag tänker att om ett varumärke funnits så länge och varit så starkt och så många använt sig av det länge, det ger en trygghet.

Vad förväntar eller hoppas ni på att uppnå genom ett samarbete/ambassadörsskap med VitaePro?

- Att få fler att kunna leva så som de vill genom att ha kroppar som orkar, avslutar Anna.

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 169 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 338 kr. Just nu får du som ny kund vårt populära kosttillskott Collagen Duo som gåva. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.