VP_VP_ALL_1920x455_1805_Louise_Karlsson_arcipelago_son.jpg

VitaeLab – specialister på kosttillskott

VitaeLab lägger en stor vikt vid att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott.

VitaePro är framtaget av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av den norska koncernen NutraQ. 

Trygga och väldokumenterade ingredienser

Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. Våra produkter är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen.

Kvalitet och trygghet i alla led

Vi har en egen avdelning för kvalitetskontroll, vars uppgift är att se till att lagar och regler gällande produkternas ingredienser, sammansättning och märkning följs. De ansvarar även för att se till att de produkteffekter som marknadsförs är noggrant dokumenterade. Både den europeiska mattrygghetsmyndigheten (EFSA) och svenska Livsmedelsverket ställer stränga krav gällande kosttillskott och vi är noga med att såväl den färdiga produkten, dess ingredienser och all marknadsföring sker i enlighet med dessa.

Ansvarsfull produktion enligt GMP

Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

Säkert att handla hos oss

VitaeLab är medlem av Svensk Digital Handel och certifierad av Trygg E-handel, vilket betyder att du kan känna dig trygg när du handlar av oss. När du handlar hos oss är du självklart skyddad av Distans- och hemförsäljningslagen. Vi är även medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård, som organiserar 75 procent av leverantörerna av växtbaserade läkemedel, naturläkemedel, kosttillskott och naturliga hudvårdsprodukter på den svenska marknaden.

Kontakta kundservice

Vi har lång erfarenhet av kosttillskott och hjälper dig gärna med att svara på frågor kring det. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

Telefon: 0771 – 21 07 00
Öppettider: vardagar 08.30 – 16.30
Mail: info@vitaelab.se

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.