VL_VP_HERO_Muskler-Leder_V2_1920x455_0619_SE.jpg

Obehag i lederna och en kropp som krånglar?

Obehag i lederna och andra små skavanker i kroppen är irriterande vanligt: framförallt när man börjar bli äldre så gör sig gärna en ömmande kropp påmind. Olika obehag i kroppen kan göra att man blir mindre motiverad att hålla på med sina hobbys och de mest vardagliga sysslor kan kännas som ett hinder. Men många har funnit att ett populärt kosttillskott kan vara ett bra komplement för kroppens välmående.

Speciellt under sommaren, med varmt väder och semester för många, så börjar folk röra på sig och träna mer aktivt än man gör under vinterhalvåret. Mer tid spenderas med behagliga utomhusaktiviteter, besök på sommarstugan, eller trädgårdsaktiviteter. Oavsett om det är altanbygge, trädgårdsjobb, promenader eller kanske frisbeegolf som står på agendan så är det viktigt att kroppen hänger med.

Dessvärre är det ofta så att ju äldre man blir, desto svårare har kroppen att hänga med. Obehag i lederna och andra små skavanker i kroppen kan göra att aktivitet, oavsett på vilken nivå, blir obekväm. Detta kan självklart riskera att entusiasmen för olika intressen minskar och att det blir svårare att utföra vissa aktiviteter och uppgifter.
 
Oavsett så är träning och underhåll av musklerna bra för våra leder. När det kommer till sportaktiviteter så är det bra att kanske satsa på mer ledvänliga och skonsamma sporter så som cykling, simning och promenader. En hälsosam och varierad kost är också av betydelse för kroppens välbefinnande och funktionalitet. Dock är det för många en utmaning att få i sig rätt kost, varje dag, året runt och det kan då vara smart att komplettera kosten med ett extra kosttillskott. På så sätt kan man säkerställa att man får i sig rätt mängd av viktiga näringsämnen.

Kunderna väljer VitaePro för sina leder

Enligt en kundundersökning genomförd hösten 2017 bland aktiva VitaePro-användare, verkar det som att obehag i lederna är ganska vanligt. Hela 80% procent svarade att deras köpbeslut påverkades av de resultat på muskler och leder de förväntade sig få av kosttillskottet VitaePro och över 90% svarade att de upplever VitaePro är bra för deras leder.  Dessutom upplever faktiskt hela 84% av de tillfrågade att de kunde vara mer aktiva efter att de startat med VitaePro. Då är det kanske inte så konstigt att hela 9 av 10 kunder är så pass nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra och att VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013!

VitaePro kan hjälpa dina muskler och leder

VitaePro innehåller en mångsidig kombination av aktiva ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen, som bland annat muskler och leder. Kosttillskottet är effektiv för lederna, med ingrediensen Boswellia serrata som bidrar till behagliga och bekväma leder. 
VitaePro innehåller aktiva ingredienser med effekt på:
 
  • LederBoswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma
  • Muskler - Vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion
  • Hjärta - Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
  • Blodcirkulation - Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
  • Minskar trötthet - Vitamin B12 och C bidrar till att minska trötthet och utmattning 
  • Immunsystem – Selen, vitamin B12, C och D bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
  • Skyddar cellerna - Antioxidanterna selen, vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

Prova Sveriges mest sålda kosttillskott du med - nu ÄNNU bättre för lederna! Endast 154 kr för första paketet.

*Kundundersökning 2017. N=1141. Kunder som varit aktiva minst 6 månader.

 

Beställ VitaePro här till halva priset!

Endast 154 kr för första paketet + porto.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt