Specialerbjudande på VitaePro

9 av 10 användare märker effekt på muskler och leder. Just du får testa VitaePro och samtidigt ta del av ett specialerbjudande: 50 % rabatt + en gåva på köpet!

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och för många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder. Många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*.

Specialerbjudande på VitaePro: Du får hela 50% rabatt på första paketet VitaePro och betalar endast 154 kr (ordinarie pris 308 kr). Dessutom får du en exklusiv gåva på köpet i din andra leverans. VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda, utan bindnings- eller uppsägningstid. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Fördelar med att välja VitaePro

 • Introduktionserbjudande: -50% + gåva
  Nu kan du prova VitaePro de första sex veckorna för halva priset, endast 154 kr (normalt pris 308 kr) + porto 39 kr. Dessutom får du en gåva i din andra leverans utan kostnad. 
 • Sveriges mest sålda kosttillskott
  VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013* Det ser vi som ett bevis på en betrodd produkt.
  * Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 – 2020
 • Flexibelt abonnemang
  Automatiska leveranser utan varken bindnings - eller uppsägningstid; du kan pausa eller säga upp ditt abonnemang när som helst.
 • Nordisk kvalitet 
  VitaePro är ett nordiskt utvecklat kosttillskott med rena och säkra ingredienser som har effekt på en rad viktiga funktioner i kroppen: muskler, leder, hjärta, immunsystem, energinivå. Kosttillskottet genomgår stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP.  
 • Leverans direkt till ditt hem
  Du får din beställning direkt hem. Beställningen betalas säkert med faktura först efter att produkterna har kommit fram.

Gåva på köpet

Med din andra leverans av VitaePro får du hem MultiPro, ett multivitamintillskott med en mängd olika vitaminer och mineraler, samtliga med sin specifika nytta för kroppen.

 • Vitaminer är livsnödvändiga, organiska ämnen som kroppen inte kan skapa på egen hand. MultiPro innehåller alla de viktiga B-vitaminerna, samt C-och D-vitamin.
 • Bra för immunsytemet: Vitamin C och D bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • Hår och Hud: Biotin och zink bidrar till att bevara normalt hår och normal hud.

Ett paket med MultiPro innehåller 44 kapslar motsvarande 6 veckors förbrukning.

Effekt på flera viktiga funktioner

Leder

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. Ingrediensen har använts för leder i hundratals år.

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker. – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn.

Jan Bergström
Blossom Tainton Lindquist

VitaePro ger min kropp det lilla extra

Blossom Tainton Lindquist

Ingredienser för ett liv i rörelse

VitaePro är ett kosttillskott som innehåller säkra och rena ingredienser som har testats noggrant. Vi lägger stor vikt vid ingrediensernas ursprung och använder endast kvalitetsingredienser från ansedda leverantörer.

VitaePro innehåller Boswellia serrata, olivextrakt, astaxanthin, zeaxanthin och lutein, selen, vitamin B12, C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.