Alt text

VitaePro - för ett liv i rörelse!

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott och det självklara valet för dina muskler och leder. VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till att leva ett mer aktivt liv. Låt inte kroppen begränsa dig, testa VitaePro du också.

En liten kapsel kan göra stor skillnad!

Introduktionserbjudande: 50% rabatt på första paketet!

Prova VitaePro till 50% rabatt - nu ännu bättre för hjärtat!

Sedan 2002 har VitaePro hjälpt flera hundratusen människor till ett mer aktivt liv. Genom åren har VitaePro utvecklats till ett mångsidigt kosttillskott av högsta kvalitet. VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott och det självklara valet för muskler och leder.

 • 9 av 10 märker effekt på muskler och leder  
  VitaePro innehåller ingredienser som är bra för muskler och leder, där så många som 9 av 10 av våra användare upplever en positiv effekt*. VitaePro innehåller bland annat Boswellia serrata för lederna. Denna ingrediens har traditionellt använts för ledernas välmående i hundratals år. VitaePro innehåller också vitamin D som bidrar till att upprätthålla normal muskelfunktion.
 • Ta hand om immunsystemet  
  Att ta hand om immunsystemet är viktigt under hela året. Detta är särskilt viktigt för äldre och aktiva idrottare då deras immunsystem utsätts för större påfrestningar. VitaePro innehåller mineralet selen samt vitaminerna B12, C och D, som alla bidrar till att immunsystemets normala funktion. 
 • Välkomsterbjudande: Du sparar hela 50% på första paketet  
  Du får prova det första paketet med VitaePro till halva priset - endast 149 kr + porto, för hela 6 veckors förbrukning (ordinarie pris 298 kr + porto). Beställ här.
 • Sveriges mest sålda kosttillskott 
  VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013** och är ett av de mest populära kosttillskotten i Norden med hundratusentals nöjda kunder. 
 • Effektiv för att skydda hjärtat 
  Den nyaste ingrediensen i VitaePro är ett olivtextrakt som innehåller polyfenoler. Polyfenoler från olivolja är antioxidanter som skyddar fetter i blodet mot oxidativ stress, vilket är viktigt för god blodcirkulation ***. Kombinationen av oliv- och omega 3-extrakt är bra för blodcirkulationen och skyddar hjärtat. 
 • Hemleverans - ingen bindningstid
  VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda varje 6:e vecka. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt, tryggt och smidigt!

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1139 aktiva kunder. 

** Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

*** Positiv effekt i kroppen uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg polyfenolen hydroxitorysol, mosvarar 20 g olivaolja eller en kapsel VitaePro. 

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost. Upplevd effekt är individuell och kan variera. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott.

Beställ NYA VitaePro här

Endast 149 kr för första paketet + porto.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro ger min kropp det lilla extra

Blossom Tainton

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Senior_Running_Autumn_Urban.jpg

Hälsoeffekter

 • Leder
  VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
 • Blodcirkulation
  Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen, vitamin B12, C och D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
 • Minskar trötthet
  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel   2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Indiskt saliakiträd (Boswellia serrata-extrakt) 100 mg   200 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100%* 5 µg 200%*
Vitamin C 120 mg 150%* 240 mg 300%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*

Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA

130 mg

90 mg
35 mg

 

260 mg

180 mg

 

Hydroxityrosol
(olivolja-polyfenoler)

5 mg

 

10 mg

 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Calamarine® (olja från flygbläckfisk, innehåller rosmarinextrakt), kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), extrakt av indiskt salakiträd (Boswellia serrata), olivolja, extrakt av oliver, extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), astaxanthin från sötvattenalgen Haematococcus pluvialis, fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år.  

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se