VP_VP_SE_1920x455_0618_News_b12.jpg

Nyhet! VitaePro blir VitaePro Plus

16 år efter att den första VitaePro kom ut på marknaden är det dags för en ny stor milstolpe i VitaePros framgångsrika historia. Den nya VitaePro är nu här – VitaePro Plus.

Den första VitaePro kom 2002 och innehöll tre huvudingredienser: astaxanthin, lutein och zeaxanthin. Under åren har VitaePro utvecklats där fler ingredienser tillkommit, vilket har gjort produkten än bättre. Ursprungsingredienserna har hela tiden varit kärnan i VitaePro och är så än idag. När vi nu tar nästa steg i produktutvecklingen gör vi det ordentligt genom att lägga till det väsentliga och mångsidiga vitaminet vitamin B12.

VitaePro innehåller samma aktiva ingredienser som innan, med EU godkända hälsopåståenden för bland annat musklerna, brosket och immunsystemet. Antioxidanterna selen, vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Nu har VitaePro Plus alltså även berikats med vitamin B12 - vilket gjort produkten ännu bättre.

Vitamin B12 har flera dokumenterade, EU-godkända effekter

Vitamin B12 bidrar till:

  • att minska trötthet och utmattning

  • normal energiomsättning

  • nervsystemets normala funktion

  • immunsystemets normala funktion

Förmågan att ta upp vitamin B12 från maten minskar med åldern. Äldre människor måste därför vara extra noga med att få i sig tillräckligt av detta viktiga vitamin.

Vitamin B12 finns bara i animaliska livsmedel. Därför måste vegetarianer, och särskilt veganer, se till att de får i sig tillräckligt av B12.

Mer mångsidig och samtidigt tillspetsad

VitaeLabs marknadsdirektör Petter Aaserud berättar om den nya VitaePro Plus:

- VitaePro var Sveriges mest sålda kosttillskott under 2017 och vi vill fortsätta att vara marknadsledande. Därför försöker vi ständigt att förbättra våra produkter och vi är väldigt stolta över nya VitaePro Plus. Adderandet av det viktiga och allt mer populära vitamin B12 till ingrediensmixen innebär att VitaePro Plus blir både mer mångsidig och samtidigt tillspetsad på flera områden.

Vill du också testa nya VitaePro Plus? Alla nya kunder får prova för halva priset – 174 kr för två månader

VitaePro Plus innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro Plus innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus innehåller selen samt vitamin B12, C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro Plus innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro Plus innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro Plus innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.