VP_eDM_Generic_Kne1_HERO_1920x455_0121.jpg

Specialerbjudande på VitaePro

Besvär med muskler och leder? Då kan Sveriges mest sålda kosttillskott vara något för dig. Testa VitaePro idag och få en gåva på köpet!

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro är ett kosttillskott som är framtaget för rörelse och ett aktivt liv. VitaePro är särskilt effektiv för muskler och leder och många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro*.

Sveriges mest sålda kosttillskott

VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013! Det är ingen slump att VitaePro blivit så populär och sedan många år tillbaka varit Sveriges mest sålda kosttillskott*, utan ett resultat av flera års forskning och utveckling som har lett fram till ett högkvalitativt, säkert och effektivt kosttillskott. VitaePro är helt enkelt en väldigt bra produkt med många nöjda kunder som har fått hjälp med att bibehålla välfungerande muskler och leder. 

Låt inte onödiga besvär med kroppen hindra dig från att göra det du vill!

Därför är VitaePro så populär: 

 • VitaePro rekommenderas varmt av många användare: Hela 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro.*
 • Attraktivt introduktionserbjudande: Du får 50% rabatt på första paketet + en exklusiv gåva på köpet i din andra leverans.
 • Produkt med många effektområden: VitaePro innehåller ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen. Den nya och förbättrade VitaePro innehåller noga utvalda ämnen för leder, muskler, hjärta, blodcirkulation, immunsystem, minskad trötthet och utmattning.
 • Säker och väldokumenterad: Du kan känna dig trygg med VitaePro som innehåller ingredienser av högsta kvalitet och ämnen med EU-godkända hälsopåståenden som är grundligt undersökta och väldokumenterade. 
 • Enkelt och tryggt: VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda varje 6:e vecka, så att du inte behöver tänka på att beställa på nytt när kapslarna börjar ta slut. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt och smidigt!

Specialerbjudande: Prova VitaePro till 50 % rabatt och få en gåva på köpet - ange din kod för att få ditt unika erbjudande!

Utöver VitaePro för 149 kr (+ porto 39 kr) får du en gåva utan extra kostnad i din andra leverans. Ord. pris 298 kr + 39 kr porto. 

 

* Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

** Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1141 aktiva kunder. 

Skriv in rabattkoden från ditt mail i rabattkodsfältet för att ta del av ditt erbjudande. 

Beställ VitaePro till halva priset och få en gåva på köpet!

Specialerbjudande: Endast 149 kr för första paketet + porto. Du får en en gåva på köpet i 2:a leveransen. Skriv in din rabattkod i rabattkodsfältet

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se