VP_MediaPlanet_Inger_Hero_1920x455_0321.jpg

VitaePro - för ett liv i rörelse!

Med fysisk aktivitet, sunda rutiner och rätt näring till kroppen skapar du de bästa förutsättningarna för en välmånede kropp och ett aktivt liv.

Stora hälsovinster för den som är aktiv

Människan är byggd för rörelse. Regelbunden fysisk aktivitet påverkar de flesta av kroppens organ och vävnader, vilket på olika sätt kan bidra till förbättrad hälsa och funktion. Vinsterna med regelbunden fysisk aktivitet är många och stora, det främjar hälsa, ger överskottsenergi. Det föreligger överbevisande dokumentation om hälsovinster vid regelbunden fysisk aktivitet i alla åldersgrupper; bättre livskvalitet, kognition, stämningsläge och fysisk kapacitet – och lägre risk för många sjukdomar.

Bra näring gör att kroppen orkar mer

För att ge dig och kroppen de bästa förutsättingarna för att orka hålla igång och vara aktiv, är det viktigt att få i sig rätt näring genom en god kosthållning. Kroppen behöver olika näringsämnen så som vitaminer och mineral för att fungera optimalt. Det är inte alltid lätt att få i sig alla de näringsämnen som kroppen mår bra av och följa livsmedlesverkets rekommendationer, varje dag, varje vecka, året om. Då kan ett kosttillskott vara en bra lösning för att säkerställa att man får i sig viktiga näringsämnen som kroppen behöver och mår bra av. VitaePro är ett mångsidigt kosttillskott som innehåller en rad olika vitaminer, mineraler och antioxidanter som alla bidrar till viktiga funktioner i kroppen. VitaePro är bra för bland annat, muskler, leder, hjärta och immunsystem, samt bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Hur mycket bör en senior röra på sig? 

Det finns rekommendationer för fysisk aktivitet och stillasittande som är gemensamma för länderna i norden. Rekommendationerna syftar till att minska risken för sjukdomar som är kopplade till kosthåll, fysisk aktivitet och stillasittande.

För vuxna och äldre är rekommendationen att vara fysiskt aktiv i minst 150 minuter med moderat intensitet per vecka eller minst 75 minuter med hög intensitet per vecka. Du kan också variera mellan moderat och hög intensitet.
En ökad dos ger större vinst. För att uppnå ytterligare hälsovinster bör man under en vecka man utöka till 300 minuter fysisk aktivitet. Övningar som ger ökad muskelstyrka till stora muskelgrupper rekommenderas starkt och bör utföras två eller fler gånger i veckan. Äldre med nedsatt rörlighet rekommenderas dessutom att göra balansövningar och styrketräning tre eller fler gånger i veckan för att stärka balansen och reducera risken för fall. 

All rörelse är positiv

Generellt råds friska äldre till att följa rekommendationerna för vuxna. Detta gäller särskilt rådet om att bli mer fysiskt aktiv i vardagen. Äldre som inte kan följa råden på grund av nedsatt funktionsnivå eller sviktande hälsa, rekommenderas att vara så fysiskt aktiva som deras hälsotillstånd tillåter. Intensiteten kan ökas genom att gå i trappor eller backar som gradvis blir brantare. Andra former av konditionsträning, som kan vara ett alternativ till promenader, kan vara exempelvis simning, dans och cykling.
Kom ihåg att all rörelse är positiv. Vardagsaktiviteter så som hus- och trädgårdsarbete, trappgång, aktiv transport och regelbundna pauser i skol- och arbetsdagen, är viktiga för att reducera stillasittande och öka aktiviteten.

Ta hand om dina muskler

D-vitamin, som också kallas solskensvitaminet, har många positiva effekter för vår hälsa. Bland anant är det bra för våra muskler. När vi blir äldre minskar kroppens egna förmåga att bygga muskler och i tillägg till styrketräning är den bra att få i sig lite extra D-vitamin. Vi som bor uppe i Norden har ett större behov av att få i oss vitmin D via kosttillskott eller kosten då vi inte alltid får tillräckligt via solens stålar. VitaePro är ett bra kosttillskott för dig som vill ta hand om din muskler, då det innehåller innehåller vitamin D, som bidrar till musklernas normala funktion. 

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro är ett kosttillskott som är framtaget för dig som vill leva aktivt. Med ingredienser som har effekt på bland annat muskler och leder. Förutom vitamin D innehåller VitaePro även Boswellia serrata som har använts i tusentals år för att bibehålla hälsosamma leder. Det har en behaglig inverkan på lederna och bidrar till att hålla lederna bekväma. Många som har testat VitaePro menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro och märker effekt på muskler och leder*. 

Sveriges mest sålda kosttillskott

VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013! Det är ingen slump att VitaePro blivit så populär och sedan många år tillbaka varit Sveriges mest sålda kosttillskott*, utan ett resultat av flera års forskning och utveckling som har lett fram till ett högkvalitativt, säkert och effektivt kosttillskott. VitaePro är helt enkelt en väldigt bra produkt med många nöjda kunder som har fått hjälp med att bibehålla välfungerande muskler och leder. 

Låt inte onödiga besvär med kroppen hindra dig från att göra det du vill!

Därför är VitaePro så populär: 

 • VitaePro rekommenderas varmt av många användare: Hela 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro.*
 • Attraktivt introduktionserbjudande: Du får prova det första paketet med VitaePro till halva priset - endast 149 kr + porto (ordinarie pris 298 kr + porto). Du beställer enkelt online och får paketet levererat direkt hem till din brevlåda. Du betalar först när du har mottagit leveransen och det inte finns varken någon bindnings- eller uppsägningstid på abonnemanget. Beställ här.Du får 50% rabatt på första paketet, som räcker i hela 6 veckor.
 • Produkt med många effektområden: VitaePro innehåller ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen. VitaePro innehåller noga utvalda ämnen för leder, muskler, hjärta, blodcirkulation, immunsystem, minskad trötthet och utmattning.
 • Säker och väldokumenterad: Du kan känna dig trygg med VitaePro som innehåller ingredienser av högsta kvalitet och ämnen med EU-godkända hälsopåståenden som är grundligt undersökta och väldokumenterade. 
 • Hemleverans - ingen bindningstid: VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda varje 6:e vecka, så att du inte behöver tänka på att beställa på nytt när kapslarna börjar ta slut. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt, tryggt och smidigt!

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1141 aktiva kunder. 

** Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

Beställ VitaePro till halva priset

Halva priset på första leveransen, endast 149 kr + porto för 6 veckors förbrukning. Skriv in din rabattkod i rabattkodsfältet

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se