VL_VP_HERO_Blossom-V4_1920x455_0619_SE.jpg

Blossom tar hand om kroppen med VitaePro

Hon är en av landets främsta träningsprofiler och älskad artist. Blossom Tainton Lindquist har koll på vad man ska göra för att maximera sin hälsa. – Jag vill fortsätta vara aktiv på en nivå som känns bra för mig och där är VitaePro ett bra komplement. Det känns som att det ger min kropp det där lilla extra, säger hon.

Blossom Tainton Lindquist slog igenom som en del av gruppen Afro-Dite i Melodifestivalen 2002. Hon tog inte bara hem hela tävlingen utan sjöng sig även rakt in i det svenska folkets hjärtan. Sedan dess har Blossom gjort karriär som hälso- och träningsprofil. Bland annat gjorde hon sex säsonger som programledare och coach i hälsoprogrammet Toppform på SVT.

Idag har hon ett späckat schema och lever ett aktivt liv. Blossom kan titulera sig som certifierad och licensierad livsstilscoach, ayurvedisk hälsorådgivare, personlig tränare, yogainstruktör, artist och föreläsare. Att hälsa och välmående står i fokus för henne är en självklarhet.

VitaePro ger min kropp det där lilla extra!

Tar hand om kroppen med VitaePro

Med tjugo års erfarenhet av träning och coachning är hon ett av landets starkaste varumärken på området. Om det är någon som vet hur man ska ta hand om sin kropp på bästa sätt, så är det hon.

– Om man som jag är lite för gammal för att kallas ung men för ung för att kallas gammal, så är det superviktigt att hålla igång kroppen och ha en sund kosthållning. Därför kompletterar jag kosten med VitaePro som hjälper mina muskler och leder, säger Blossom Tainton Lindquist.

 Vill inte dra ned på takten

Blossom Tainton Lindquist är 57 åroch menar att det för varje år blir ännu viktigare att hålla igång med träning. Att bli stillasittande när man blir äldre är ett dåligt val.

– Det är klart att kroppen inte är densamma som den var för 20 år sedan och det är viktigt att ha respekt för sin ålder, men jag säger ”stay stronger longer”. Att bli äldre behöver inte betyda att man ska bli inaktiv, tvärtom är det viktigare än någonsin att fortsätta träningen, men man kan behöva anpassa aktiviteterna, förklarar Blossom.

Förutom träning och en god kost mår kroppen må bra av ett extra tillskott, i synnerhet om man rör sig mycket. VitaePro är fylld med ingredienser som är bra för flera av kroppens funktioner, bland annat Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma och vitamin D som hjälper dig att bibehålla normal muskelfunktion.

­– För att kunna hålla igång är balansen mellan aktivitet och vila nyckeln till framgång och som hälsocoach vet jag hur viktigt det även är med en sund kost. Jag tar VitaePro som ett komplement till kosten, för jag vet att det innehåller ingredienser som är bra för kroppen, säger hon.

Prova VitaePro idag - bra för muskler och leder! Endast 159 kr för första paketet. Ingen bindningstid!

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 159 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 318 kr

Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt