VL_VP_HERO_Boswellia-Serrata_V2_1920x455_0619_SE.jpg

Boswellia serrata har använts i tusentals år för leder

VitaePro är bra för dina leder – nu innehåller VitaePro också växtextraktet Boswellia serrata. Denna ingrediens har traditionellt använts för ledernas välmående i tusentals år. Undvik onödiga obehag i lederna – prova VitaePro i dag.

Boswellia serrata är ett träd som växer i både Asien och Afrika och i Indien har det använts i tusentals år för att bibehålla hälsosamma leder. Vätska dras ut från trädet på ett skonsamt sätt, så att trädets växt inte skadas. Vätskan torkas därefter till en gummiaktig bit som Boswellia serrata-extraktet kommer ifrån.

I reformuleringen av VitaePro sommaren 2019 la vi till växtextraktet Boswellia serrata, eftersom det har en behaglig inverkan på lederna och bidrar till att hålla lederna bekväma.

Nu ännu mer allsidig

VitaePro innehåller fortfarande en effektiv kombination av ingredienser som är bra för många av kroppens funktioner. Förutom antioxidanterna selen, vitamin C och E, innehåller VitaePro också astaxanthin, zeaxanthin och lutein, vitamin B12 och D, samt omega 3-fettsyror. I formuleringen från 2019 har även ingrediensen Boswellia serrata lagts till som en del av ingrediensmixen i det mångsidiga kosttillskottet – som därmed har blivit ännu mer effektivt för dina leder.

Vill du också testa VitaePro?  
Alla nya kunder får prova för halva priset – 159 kr för 6 veckor

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.