VL_VP_HERO_Boswellia-Serrata_V2_1920x455_0619_SE.jpg

Boswellia serrata har använts i tusentals år för leder

VitaePro är bra för dina leder – nu innehåller VitaePro också växtextraktet Boswellia serrata. Denna ingrediens har traditionellt använts för ledernas välmående i tusentals år. Undvik onödiga obehag i lederna – prova VitaePro i dag.

Vad har Boswellia serrata för egenskaper?

Boswellia serrata är ett träd som växer på flera platser på jorden, bland annat i delar av Asien och Afrika. I Indien har Boswellia serrata använts i tusentals år för att bibehålla hälsosamma leder.

För att utvinna denna traditionellt använda växtextrakt, tömmer man trädet på vätska. Vätskan dras ut från trädet på ett skonsamt sätt, så att trädet inte skadas. Vätskan torkas därefter till en gummiaktig bit som Boswellia serrata-extraktet kommer ifrån.

Vad är Boswellia serrata för?

I reformuleringen av VitaePro sommaren 2019 la vi till växtextraktet Boswellia serrata, eftersom det har en behaglig inverkan på lederna och bidrar till att hålla lederna bekväma.

Boswellia serrata biverkningar?

Växtextraktet Boswellia serrata har använts under mycket lång tid och den långvariga användningen visar att örten är trygg att äta. Det rekommenderas dock inte att inta Boswellia serrata om man är gravid eller försöker bli gravid.

VitaePro - ett allsidingt kosttillskott

VitaePro innehåller fortfarande en effektiv kombination av ingredienser som är bra för många av kroppens funktioner. Förutom antioxidanterna selen, vitamin C och E, innehåller VitaePro också astaxanthin, zeaxanthin och lutein, vitamin B12 och D, samt omega 3-fettsyror. I formuleringen från 2019 har även ingrediensen Boswellia serrata lagts till som en del av ingrediensmixen i det mångsidiga kosttillskottet – som därmed har blivit ännu mer effektivt för dina leder.

Vill du också testa VitaePro?  
Alla nya kunder får prova för halva priset – 159 kr för 6 veckor

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.