Därför borde du testa VitaePro!

Varför ska du välja Sveriges mest sålda kosttillskott? Våra kunder är mycket nöjda med sitt val och hela 9 av 10 rekommenderar VitaePro till andra.

9 av 10 av användarna rekommenderar

Det populära kosttillskottet VitaePro har vuxit till att bli ett av de mest använda kosttillskotten i hela Norden och är Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013. VitaePro innehåller flera ingredienser som har effekt på bland annat leder, muskler, hjärta och immunsystem. Kundnöjdhet är en ganska bra måttstock, och hela 9 av 10 av kunderna är så nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra*.

Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra!

Jan Bergström

Ingredienser som är bra för muskler och leder

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för bland annat leder och muskler. Kosttillskottet innehåller även ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden för att gynna immunsystemets normala funktion och för att bidra till att minska trötthet och utmattning.

Jag känner mig inte öm i musklerna och har en lätt känsla i kroppen.

Helena Oinas Wihlborg

Nu kan du prova VitaePro till introduktionspris och få produkten levererad direkt hem i brevlådan. Du betalar säkert med faktura efter det att du fått produkten. Helt utan bindningstid.

* Kundundersökning 2017. 88% rekommenderar gärna VitaePro till andra. N=1141

Vill du också testa nya VitaePro? Alla nya kunder får prova för halva priset – 149 kr för de första 6 veckorna!

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.