VP_VP_ALL_1920x455_1806_Blossom_Tainton_Studio.jpg

Därför har Blossom valt VitaePro

Den folkkära Blossom Tainton har valt att bli ambassadör för VitaePro, ett val hon gjort eftersom hon tycker det passar in i hennes hälsomedvetna livsstil.

Den folkkära hälsocoachen och artisten Blossom Tainton lever ett aktivt liv där hon pendlar mellan Gotland, Åre och Stockholm, mellan träningsresor och artistuppträdanden. Nu väljer Blossom Tainton att bli ambassadör för VitaePro, ett val baserat på att hon tycker det passar in i hennes hälsomedvetna livsfilosofi.

– För att kunna hålla igång är balansen mellan aktivitet och vila nyckeln till framgång och som hälsocoach vet jag hur viktigt det även är med en sund kost. Därför tar jag VitaePro som ett komplement till kosten, för jag vet att det innehåller ingredienser som är bra för kroppen, säger Blossom Tainton.

VitaePro ger min kropp det där lilla extra!

Blossom Tainton är en kvinna med många järn i elden och är ständigt aktuell i olika tränings- och inspirationssammanhang. De flesta lärde troligen först känna henne som en av medlemmarna i musikgruppen Afro-Dite som vann Melodifestivalen 2002, men mest känd är hon för sitt tränings- och vällevnadsengagemang. Hon har jobbat med träning i över 20 år, och hon har coachat och tränat såväl unga som äldre till en mer hälsosam livsstil.

En aktiv livsstil

Blossom Tainton har hunnit bli 56 år, och precis som många andra 50-plussare är det viktigt att hålla igång med en aktiv livsstil och att fortsätta med sina intressen både vad gäller träning och andra aktiviteter. Och Blossom Tainton lever som hon lär – hon är certifierad och licensierad livsstilscoach, ayurvedisk hälsorådgivare, personlig tränare, yogainstruktör, föreläsare och artist.

– Det är klart att kroppen inte är densamma som den var för 20 år sedan och det är viktigt att ha respekt för sin ålder, men jag säger ”stay stronger longer”. Att bli äldre behöver inte betyda att man ska bli inaktiv, tvärtom är det viktigare än någonsin att fortsätta träningen, men man kan behöva anpassa aktiviteterna. Jag vill fortsätta vara aktiv på en nivå som känns bra för mig och där är VitaePro ett bra komplement. Det känns som att det ger min kropp det där lilla extra.

Sveriges mest sålda kosttillskott

Redan 2017 var VitaePro Sveriges mest sålda kosttillskott, och då företaget bakom VitaePro, VitaeLab, nästa steg med VitaePro – och inledde ett samarbete med Blossom Tainton, något som man på företaget är mycket glada:

− Blossom har coachat människor till en mer hälsosam livsstil i snart ett kvarts sekel. Det stämmer väldigt bra med det vi vill göra och har gjort med VitaePro i 19 år; att hjälpa människor till ett mer aktivt och hälsosamt liv genom att fokusera på aktivitet och en hälsosam kost, där VitaePro är ett komplement till kosten, säger Sofia Öberg, marknadschef på VitaePro.

Prova Sveriges mest sålda kosttillskott redan idag! Endast 154 kr för första paketet. Ingen bindningstid!

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro här till halva priset!

Endast 154 kr för första paketet + porto.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt