Detta händer med din kropp när du äter VitaePro

Kroppen behöver vitaminer. Om du inte riktigt vet om du får i dig tillräckligt med viktiga näringsämnen kan kosttillskott vara ett bra komplement.

Ett effektivt alternativ är VitaePro, som innehåller EU-godkända ingredienser. Just nu kan du testa kosttillskottet för bara tre kronor om dagen.

När man passerat 40 får kroppen svårare att bygga upp muskler. I och med det blir det också viktigare att få i sig rätt mängd vitaminer. Eftersom kroppen inte kan skapa vitaminer själv är det helt upp till oss vad vi stoppar i oss. Perfekta matvanor kan vara krävande att upprätthålla varje dag, året om. Därför kan många ha stor nytta av att få i sig extra tillskott. Nedan följer tre exempel på vad som händer i kroppen när du använder kosttillskottet VitaePro.

Fungerande led- och muskelfunktion

För att kunna vara aktiv hela livet är det viktigt att lederna och musklerna fungerar som de ska. Ett bra sätt att hålla musklerna i trim är att få i sig ordentligt med vitamin D. Det hjälper till att bibehålla musklernas normala funktion. Växtextraktet Boswellia serrata hjälper till att hålla lederna bekväma och har använts i tusdentals år för ledernas välbefinnande. Väljer man VitaePro som ett tillskott till kosten så får man i sig Boswellia serrata och en mängd vitamin D som är anpassat efter de senaste nordiska näringsrekommendationerna.

Omega 3 – för hjärtats skull

Hjärtat är kanske kroppens viktigaste muskel. För att bibehålla ett friskt hjärta är det väldigt viktigt med motion och bra kost. Ett viktigt ämne för hjärtat är Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA, som bidrar till att hjärtat fortsätter att fungera som det ska. Om man inte äter fisk väldigt ofta kan det vara en bra idé att hjälpa kroppen på traven genom att äta VitaePro, som är rikt på omega 3.

Immunsystemet hjälper till att hålla dig frisk

För att orka vara aktiv är det självklart en förutsättning att man håller sig frisk. Kroppens immunsystem behöver vitamin D och C för att hålla sig starkt. När man äter VitaePro får man i sig rikligt med dessa vitaminer. Dessutom innehåller kosttillskottet selen, ett mineral som är bra för immunsystemet, nervsystemet och ämnesomsättningen.

Beställ VitaePro redan idag – endast 149 kr för de 6 veckorna.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.