Artiklar

 1. Olivolja-polyfenol - Ett skydd för hjärtat

  NYA VitaePro har blivit bättre för ditt hjärta – nu innehåller VitaePro också ett hälsosamt olivextrakt polyfenolen, hydroxityrosol . Hydroxityrosol är en antioxidant är utvunnen ur oliver och spelar en stor roll i den sunda medelhavskosthållningen. Ta hand om ditt hjärta – prova NYA VitaePro i dag.

  Läs mer
 2. Boswellia serrata har använts i tusentals år för leder

  NYA VitaePro är nu ännu bättre för dina leder – nu innehåller VitaePro också växtextraktet Boswellia serrata. Denna ingrediens har traditionellt använts för ledernas välmående i tusentals år. Undvik onödiga obehag i lederna – prova VitaePro i dag.

  Läs mer
 3. Collagen Forte

  Collagen Forte är det nya kosttillskottet från VitaeLab som innehåller odenaturerat kollagen typ II, vitamin C och selen. Collagen Forte är tillskottet för dig som önskar leva ett aktivt liv och vill ta vara på kroppens brosk.

  Läs mer
 4. Vitamin B12 - allt du behöver veta

  Vitamin B12 är ett mångsidigt vitamin, som spelar en viktig roll för flera funktioner i kroppen.

  Läs mer
 5. Ewas päronkaka

  Ewa Dufva är sedan länge en av våra kunder och hennes passion är förutom familjen, trädgård, matlagning och bakning. Hon gillar att testa nya recept och här har hon delat med sig av ett recept på en smarrig päronkaka.

  Läs mer
 6. Härligt höstiga tapas

  Dessa härliga tapas, med en lite annorlunda twist, fungerar utmärkt som plockmat nu när hösten börjar gå över mot vinter.

  Läs mer
 7. Härlig äppelpaj

  För dig som har många äpplen kvar efter sommar och höst, bjuder vi här på ett recept på en härlig äpplepaj. Baka pajen med glutenfritt mjöl, så kan också glutenintoleranta njuta den.

  Läs mer
 8. Rysligt goda spökmaränger

  Det finns fantastiskt många roliga och skrämmande godsaker man kan baka till Halloween och spökmaränger passar både liten och stor. De är dessutom busenkla att göra.

  Läs mer
 9. Astaxanthin – från den nästintill orörda isländska naturen

  Första generationens VitaePro som kom 2002, innehöll endast tre huvudkomponenter: astaxanthin, lutein och zeaxanthin. Dessa växtextrakt har gjort VitaePro till ett av Nordens mest använda kosttillskott.

  Läs mer
 10. Rostade pumpakärnor

  Om du exempelvis ska skära ut en pumpa till Halloween, så passa på att ta vara på alla kärnorna och gör ett gott och nyttigt snacks. Det enda som behövs är pumpakärnor, en ugn, salt och eventuell smaksättning.

  Läs mer
 11. Värmande pumpasoppa

  Vad passar mer än en värmande soppa när det är kallt och ruggigt ute? Så här i Halloween-tider kan man passa på att göra en smarrig pumpasoppa och piffa till den med en skvätt vitvin.

  Läs mer
 12. Vad är oxidativ stress?

  Visste du att det föregår en maktkamp inne i din kropp? Maktkampen föregår mellan fria radikaler och antioxidanter.

  Läs mer
 13. Visste du detta om B-vitaminerna?

  Det finns 8 olika B-vitaminer. Vad gör de för kroppen och varför behöver vi dem?

  Läs mer
 14. MultiPro – med viktiga vitaminer och mineraler

  Genom att använda kosttillskottet MultiPro, får du i dig en mängd viktiga vitaminer och mineraler.

  Läs mer
 15. Sallad med grillad kyckling och nektarin

  Sommarens fräschaste sallad gör du med grillad kyckling och saftiga nektariner. Testa vårt recept, som du verkligen kan imponera med.

  Läs mer