Artiklar

 1. VitaePro är nu ännu bättre för hjärtat!

  Sveriges mest sålda kosttillskott de senaste 7 åren, och ett för många självklart val för att ta hand om muskler och leder, har nu blivit ännu bättre.

  Läs mer
 2. VitaePro är effektiv för lederna

  VitaePro har snart funnits på marknaden i 18 år och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling. Vi lyssnar även på våra kunder och vill erbjuda dem det mest högkvalitativa och säkra kosttillskottet som möjligt. Efter reformuleringen 2019 har VitaePro blivit ännu bättre för leder!

  Läs mer
 3. Obehag i lederna och en kropp som krånglar?

  Obehag i lederna och andra små skavanker i kroppen är irriterande vanligt: framförallt när man börjar bli äldre så gör sig gärna en ömmande kropp påmind. Olika obehag i kroppen kan göra att man blir mindre motiverad att hålla på med sina hobbys och de mest vardagliga sysslor kan kännas som ett hinder. Men många har funnit att ett populärt kosttillskott kan vara ett bra komplement för kroppens välmående.

  Läs mer
 4. Vet du vilket Sveriges mest sålda kosttillskott är?

  Varför borde du välja Sveriges mest sålda kosttillskott och hur ska man tänka när man gör sitt val?

  Läs mer
 5. VitaeLab – specialister på kosttillskott

  VitaeLab lägger en stor vikt vid att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott.

  Läs mer
 6. Visste du detta om VitaePro?

  VitaePro är det mest använda kosttillskottet från det norska företaget VitaeLab. Det har vuxit till att bli ett av de mest använda kosttillskotten i hela Norden och är det mest sålda i Sverige sedan 2013.

  Läs mer
 7. Servicedags? 3 enkla åtgärder för att få kroppen i rullning

  Visste du att även din kropp behöver service för att fungera väl? Inte bara ibland, men faktiskt varje dag, året om. Här får du 3 enkla tips!

  Läs mer
 8. Trygghet och kvalitet i alla led

  Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Abonnemang utan förpliktelser, certifierad av Trygg e-handel, betalning med faktura, leverans direkt hem är några av fördelarna när du handlar hos oss.

  Läs mer
 9. VitaePro + Hanna Öberg

  VitaePro har funnits i Sverige sedan 2008 och är ett bland de främsta kosttillskotten för muskler och leder och är även Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 7 år tillbaka. 2018 fick VitaePro en ny ambassadör: Hanna Öberg, Sveriges skidskyttestjärna! - Vi är stolta och glada över samarbetet med Hanna, också för att det passar henne så väl då hälsa och kost är två områden som hon fokuserar särskilt mycket på.

  Läs mer
 10. Succén: Därför väljer fler än 100 000 nordbor välkända kosttillskottet

  För att må bra är det viktigt att röra på sig och äta bra. Men för att ge kroppen lite hjälp väljer många att använda sig av kosttillskott.

  Läs mer
 11. Så väljer du rätt kosttillskott!

  Funderar du på att prova ett kosttillskott men vet inte vad du ska välja? Här får du 3 tips som kan underlätta ditt val!

  Läs mer
 12. Test: Hur nyttigt äter du egentligen?

  Livsmedelsverket har i en undersökning visat att de flesta svenskar inte följer rekommendationerna för grönsaker och fisk. Perfekta matvanor kan vara krävande för många.

  Läs mer
 13. Träning för dig över 40!

  Tips på träning som passar dig i 40-årsåldern!

  Läs mer
 14. Träning för dig över 50!

  Tips på träning som passar dig i 50-årsåldern!

  Läs mer
 15. Träning för dig över 60!

  I dagens samhälle sitter vi stilla mer än någonsin och fysisk aktivitet är därför viktigt.

  Läs mer
 16. Kom igång med ditt aktiva liv!

  Människokroppen är skapad för rörelse. Regelbunden fysisk aktivitet påverkar de flesta av kroppens organ och vävnader, något som kan bidra till förbättrad hälsa. Visste du att hela 84% * av våra kunder upplever att VitaePro hjälper dem att vara mer aktiva?

  Läs mer