VL_VPP_Hanna_Oberg_Hero_1920x455_0219_SE.jpg

VitaePro + Hanna Öberg

VitaePro har funnits i Sverige sedan 2008 och är ett bland de främsta kosttillskotten för muskler och leder och är även Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 7 år tillbaka. 2018 fick VitaePro en ny ambassadör: Hanna Öberg, Sveriges skidskyttestjärna! - Vi är stolta och glada över samarbetet med Hanna, också för att det passar henne så väl då hälsa och kost är två områden som hon fokuserar särskilt mycket på.

VitaePro har genom åren hjälpt hundratusentals människor till ett mer aktivt liv. Många får upp ögonen för VitaePro när de börjar känna av besvär med kroppen, de flesta har då redan passerat 50, men vad många inte vet är att det också kan vara bra att äta VitaePro för att förebygga problem i framtiden.

VitaePro är helt enkelt bra för de flesta som lever ett aktivt liv, oavsett om man är en aktiv 30-åring eller en pigg pensionär. 2018 tog VitaePro ett kliv framåt ihop med Hanna Öberg, som numera är varumärkesambassadör för VitaePro. Med Hanna som ambassadör vill VitaePro tydligare lyfta fram att VitaePro är en produkt för alla med ett aktivt liv, oavsett ålder eller ambitionsnivå.

Gemensamma nämnare grund till samarbete

När Hanna på allvar slog igenom under 2019 så kallade medierna det för en ”skräll. Men för Hanna själv handlade hennes prestationer inte om detta, utan det var resultatet många års noggranna förberedelser, hård träning och en stark vilja att nå sina mål. För att kunna satsa fullt ut och helhjärtat på skidskyttekarriären är samarbetspartners en viktig del som möjliggör en sådan satsning för Hanna.

- Jag är väldigt glad för samarbetet med VitaePro. Hälsa och kost är två områden jag fokuserar särskilt mycket på för mitt eget välbefinnande. För mig är en god hälsa i stor utsträckning beroende av en balanserad kost. Även om jag som elitidrottare har väldigt bra kännedom om min kost har jag i perioder svårt att få i mig allt det jag behöver. Nu när jag får chansen att vara ambassadör för VitaePro har jag också möjlighet att lyfta frågan kring vikten av en balanserad kost och belysa hur viktigt det är att få i sig rätt näringsämnen, säger Hanna. 

Hos VitaePro är man väldigt stolta över samarbetet med Hanna och att kunna bidra i Hannas målmedvetna satsning mot nya framgångar och medaljer.

- Att just Hanna blev vår första elitaktiva ambassadör för VitaePro känns häftigt och som en ”perfect match”. Vi har flera gemensamma hälsorelaterade delar vi båda brinner för, där ett aktivt liv och en bra kosthållning framförallt är viktiga gemensamma nämnare. Hanna, med hennes personlighet och det hon står för, passar väldigt bra med vad vi står för som varumärke, berättar marknadschef Emma Kempe.

En balanserad kost för att må bra

En balanserad kost är något Hanna tycker är viktigt, både för henne som elitidrottare men också för andra som vill tänka på hälsan och må bra. Ibland kan det vara svårt att få i sig alla näringsämnen som Livsmedelsverket rekommenderar och då kan ett tillskott vara ett bra komplement till kosten.

Hanna har valt VitaePro just för att det innehåller många viktiga näringsämnen som kroppen behöver, som till exempel vitaminer, antioxidanter och omega 3.

Hanna berättar: - Rätt kost är viktigt för att må bra, kunna leva aktivt och orka det där lilla extra. Det gäller oavsett om man tränar sju dagar i veckan och tänker ta guldmedalj eller om man bara går promenader för att må bra. Jag ser VitaePro som ett bra komplement om man inte får i sig tillräckligt av alla viktiga näringsämnen.

För en elitidrottare som Hanna är det viktigt att kroppen fungerar, på samma sätt som för en snickare eller sjuksköterska, för att kunna fungera i sitt jobb.

- I mitt jobb som elitidrottare är kroppen mitt viktigaste redskap, det är därför avgörande att jag får i mig alla näringsämnen för att den ska må bra både nu och i framtiden, fortsätter Hanna.  

VitaePro Plus - certifierad för idrottare

Hanna äter VitaePro Plus, det vill säga vanliga VitaePro fast utan Boswellia serrata som adderades 2019 för att göra VitaePro ytterligare lite bättre för lederna. VitaePro Plus är certifierad genom Informed-Sport programmet, vilket innebär att den är kvalitetssäkrad för idrottare. VitaePro med Boswellia serrata har inte ansökt om certifieringen men det är inte uteslutet att det kan göras i framtiden. Läs mer om Informed-Sport här. 

- Att VitaePro Plus innehar Informed Sport-certifiering gör att jag som elitidrottare kan känna mig trygg med att kosttillskottet är kvalitetssäkrat för idrottare och jag anser att det även visar på en seriositet hos företaget, säger Hanna.

  • VitaePro är mångsidig - bra för flera viktiga funktioner i kroppen
    Ingredienserna i VitaePro är av högsta kvalitet och är helt trygga att äta. VitaePro innehåller ingredienser med dokumenterad effekt och är bra för bland annat muskler, leder, immunsystemet och hjärta, minskar trötthet och utmattning samt skyddar cellerna.
  • 50% rabatt de första 6 veckorna 
    Alla våra nya kunder får ett introduktionserbjudande. Du betalar endast 149 kr för 6 veckors förbrukning (ordinarie pris 298 kr). Det är ingen bindnings- eller uppsägningstid och produkten skickas rätt hem till dig. 
  • Sveriges mest sålda kosttillskott - 7 år i rad
    VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott ända sedan 2013* och hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra. Drygt 90% av kunderna känner en effekt på muskler och leder efter att ha använt VitaePro och hela 87% av våra kunder upplever att VitaePro hjälper dem att vara mer aktiva!**

* Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

** Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2017. N=1141 aktiva kunder.

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost. Upplevd effekt är individuell och kan variera.

Beställ NYA VitaePro här till halva priset!

Endast 149 kr för första paketet + porto.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.