”Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år”

Pensionerade brandmannen Jan vet att nyckeln till hans välmående ligger i en bra balans mellan kost, motion och ett glatt humör. Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en favorit i hemmet, tillsammans med kosttillskottet VitaePro. – Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år, berättar Jan.

Att hitta balans i vardagen och rätt vanor efter pensionen är inte helt enkelt. Göteborgaren Jan som tidigare arbetade som brandman och spelade handboll i sina yngre dagar försöker leva så hälsosamt och aktivt som möjligt även på äldre dagar. Tillsammans med sin fru lagar han ofta husmanskost och färsk fisk som han köper av sin som arbetar i hamnen. Han har aldrig varit någon som lagt energi på vitaminer, berättar han, men sedan han på en mässa vann en tvåmånaders prenumeration på VitaePro har han börjat använda kosttillskottet regelbundet och mår bättre än på länge

– Jag vet egentligen inte om det är VitaePro, men kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år. Jag tror att kombinationen näringsriktig kost, motion och gott humör är viktig, säger Jan

Aktiv pensionär som vill hålla kroppen i trim. 

VitaePro är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013* och innehåller bland annat vitaminer, antioxidanter och omega 3-fettsyror som ger näring till flera av kroppens funktioner. Jan berättar att det är viktigt för honom som aktiv pensionär att få i sig tillräckligt av allt. Han försöker hålla kroppen i trim och är samtidigt noga med att besöka vårdcentralen minst två gånger per år för check-ups.

Idag underhåller Jan genom att spela och sjunga, och uppträder ibland på olika äldreboenden där han alltid är uppskattad. Han skämtar om att han bara tar en kopp kaffe och bulle i gage.

Vare sig du äter husmanskost eller din egna favoriträtt fungerar VitaePro som ett fint tillskott för den som vill ta hand om sin kropp och leder. Hela 94 procent upplever effekt på muskler och leder och 82 procent uppger att de kan vara mer aktiva efter att de använt VitaePro**. För Jan har kosttillskottet varit ett välkommet komplement till hans aktiva livsstil.

– Kroppen känns gör-bra faktiskt!

 

Gör som Jan och prova VitaePro idag - bra för muskler och leder! Endast 169 kr för första paketet.

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 179 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 358 kr. Just nu får du som ny kund muskelkrämen ArtroTherm i gåva, värde 199 kr. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt