Artiklar

 1. Blossom tar hand om kroppen med VitaePro

  Hon är en av landets främsta träningsprofiler och älskad artist. Blossom Tainton Lindquist har koll på vad man ska göra för att maximera sin hälsa. – Jag vill fortsätta vara aktiv på en nivå som känns bra för mig och där är VitaePro ett bra komplement. Det känns som att det ger min kropp det där lilla extra, säger hon.

  Läs mer
 2. ”Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år”

  Pensionerade brandmannen Jan vet att nyckeln till hans välmående ligger i en bra balans mellan kost, motion och ett glatt humör. Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en favorit i hemmet, tillsammans med kosttillskottet VitaePro. – Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år, berättar Jan.

  Läs mer
 3. De här fördelarna har VitaePro på din kropp

  Mycket stillasittande eller ålder som börjar krypa sig uppåt är vanliga orsaker till en ömmande kropp. Rätt kombination av vitaminer, antioxidanter och fettsyror har en effekt på flera viktiga funktioner i kroppen – exempelvis hjärta, immunsystem, muskler och leder. VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott sju år i rad och många svenskar har hört talas om det. Så här kan det hjälpa din kropp att må bättre.

  Läs mer
 4. ”Det är viktigt att må bra både fysiskt och psykiskt”

  Träning, bra mat, egentid och kompletterande kosttillskott – det är elitsimmaren Louise Karlssons framgångsrecept för att hitta balans i livet. Hon äter VitaePro varje dag för att hålla sig i form och berättar att det ger henne det lilla extra för att orka med. – Jag orkar hålla mig på topp både i träningen, på jobbet och som mamma, säger hon.

  Läs mer
 5. Så håller Jan stilen och hälsan!

  Den före detta brandmannen Jan Bergström vill kunna fortsätta att fånga dagen som den kommer – med fru, barn och barnbarn. Med regelbunden träning och lagom mycket husmanskost håller han sig i form.

  Läs mer
 6. Inger vill inte byta bort sin aktiva livsstil

  Inger Lagerström har många bollar i luften och vill gärna fortsätta med det.

  Läs mer
 7. Därför har Blossom valt VitaePro

  Den folkkära Blossom Tainton har valt att bli ambassadör för VitaePro, ett val hon gjort eftersom hon tycker det passar in i hennes hälsomedvetna livsstil.

  Läs mer
 8. Stig Strand har ätit VitaePro sedan 2009

  Stig valde VitaePro för många år sedan och använder det varje dag. Det kommer han fortsätta med.

  Läs mer
 9. Stig Strand om sitt aktiva liv

  Den populära före detta slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär och vet hur viktigt det är med rätt kost.

  Läs mer
 10. Stig Strand: Jag använder VitaePro varje dag!

  Stig Strand börjar dagen med VitaePro. Det rekommenderar han alla att göra.

  Läs mer
 11. Louise och Stig tar VitaePro varje dag

  De kända sportprofilerna Stig Strand och Louise Karlsson är ambassadörer för VitaePro sedan många år. De äter VitaePro varje dag och är båda väldigt nöjda med sina val.

  Läs mer
 12. Louise Karlsson: Jag är riktigt nöjd

  Den före detta elitsimmerskan Louise Karlsson lever fortfarande ett aktivt liv och känner väl till vikten av att äta nyttigt och hålla sig i form.

  Läs mer
 13. Håkan håller tempot uppe med VitaePro

  Håkan Lindström är en aktiv familjefar som inte låter åldern stoppa honom från att vara aktiv. Han har tagit VitaePro i flera år och är riktigt nöjd!

  Läs mer
 14. Från brandman till superpensionär

  Jan Bergström är en man med många strängar på sin lyra. Han är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att han mår så bra idag.

  Läs mer
 15. Energiknippet Helena gillar sin aktiva livsstil

  Helena Oinas Wihlborg lever ett aktivt liv med familj, hund och många fritidsintressen. Hon började med VitaePro redan 2009 och har inga tankar på att sluta.

  Läs mer
 16. Så håller stålmormorn Ewa sin kropp i topptrim

  ”Stålmormorn” Ewa Dufva avslöjar sina bästa tips för att må bra och leva ett aktivt liv efter pensionen.

  Läs mer