Artiklar

 1. Blossom tar hand om kroppen med VitaePro

  Hon är en av landets främsta träningsprofiler och älskad artist. Blossom Tainton Lindquist har koll på vad man ska göra för att maximera sin hälsa. – Jag vill fortsätta vara aktiv på en nivå som känns bra för mig och där är VitaePro ett bra komplement. Det känns som att det ger min kropp det där lilla extra, säger hon.

  Läs mer
 2. Så håller Jan stilen och hälsan!

  Den före detta brandmannen Jan Bergström vill kunna fortsätta att fånga dagen som den kommer – med fru, barn och barnbarn. Med regelbunden träning och lagom mycket husmanskost håller han sig i form.

  Läs mer
 3. ”Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år”

  Pensionerade brandmannen Jan vet att nyckeln till hans välmående ligger i en bra balans mellan kost, motion och ett glatt humör. Klassisk svensk husmanskost är fortfarande en favorit i hemmet, tillsammans med kosttillskottet VitaePro. – Kroppen mår bättre nu än när jag var 30 år, berättar Jan.

  Läs mer
 4. Inger vill inte byta bort sin aktiva livsstil

  Inger Lagerström har många bollar i luften och vill gärna fortsätta med det.

  Läs mer
 5. Därför har Blossom valt VitaePro

  Den folkkära Blossom Tainton har valt att bli ambassadör för VitaePro, ett val hon gjort eftersom hon tycker det passar in i hennes hälsomedvetna livsstil.

  Läs mer
 6. Stig Strand har ätit VitaePro sedan 2009

  Stig valde VitaePro för många år sedan och använder det varje dag. Det kommer han fortsätta med.

  Läs mer
 7. Stig Strand om sitt aktiva liv

  Den populära före detta slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär och vet hur viktigt det är med rätt kost.

  Läs mer
 8. Stig Strand: Jag använder VitaePro varje dag!

  Stig Strand börjar dagen med VitaePro. Det rekommenderar han alla att göra.

  Läs mer
 9. Louise och Stig tar VitaePro varje dag

  De kända sportprofilerna Stig Strand och Louise Karlsson är ambassadörer för VitaePro sedan många år. De äter VitaePro varje dag och är båda väldigt nöjda med sina val.

  Läs mer
 10. Louise Karlsson: Jag är riktigt nöjd

  Den före detta elitsimmerskan Louise Karlsson lever fortfarande ett aktivt liv och känner väl till vikten av att äta nyttigt och hålla sig i form.

  Läs mer
 11. Håkan håller tempot uppe med VitaePro

  Håkan Lindström är en aktiv familjefar som inte låter åldern stoppa honom från att vara aktiv. Han har tagit VitaePro i flera år och är riktigt nöjd!

  Läs mer
 12. Från brandman till superpensionär

  Jan Bergström är en man med många strängar på sin lyra. Han är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att han mår så bra idag.

  Läs mer
 13. Energiknippet Helena gillar sin aktiva livsstil

  Helena Oinas Wihlborg lever ett aktivt liv med familj, hund och många fritidsintressen. Hon började med VitaePro redan 2009 och har inga tankar på att sluta.

  Läs mer
 14. Så håller stålmormorn Ewa sin kropp i topptrim

  ”Stålmormorn” Ewa Dufva avslöjar sina bästa tips för att må bra och leva ett aktivt liv efter pensionen.

  Läs mer
 15. Så lyckas pensionerade undersköterskan Ewa, 69 år, leva ett aktivt liv

  Att hålla igång och leva ett aktivt liv är en utmaning för många, men som pensionär kan det vara särskilt svårt. 69-åriga Ewa har hittat det där lilla extra och kan nu njuta av en fartfylld pension med hjälp av långa promenader, en näringsrik kost och VitaePro. – Ett aktivt liv, att äta bra och ett litet kosttillskott är receptet, säger Ewa.

  Läs mer
 16. Så fick Håkan upp tempot efter han passerade 50

  Även om Håkan har passerat 60 så har han de senaste åren genomfört både triathlon och andra tuffa lopp. Mer fokus på träning och kost var nyckeln till framgång enligt honom själv.

  Läs mer