Article_Top_banner_louise_Karlsson_portrait.jpg

”Det är viktigt att må bra både fysiskt och psykiskt”

Träning, bra mat, egentid och kompletterande kosttillskott – det är elitsimmaren Louise Karlssons framgångsrecept för att hitta balans i livet. Hon äter VitaePro varje dag för att hålla sig i form och berättar att det ger henne det lilla extra för att orka med. – Jag orkar hålla mig på topp både i träningen, på jobbet och som mamma, säger hon.

Att hålla sig aktiv och äta nyttigt är a och o för att kroppen ska må bra. Det kan dock vara en utmaning att få i sig rätt kost precis varje dag; därför är det en bra idé att komplettera med ett kosttillskott så att kroppen får det den behöver. Elitsimmaren Louise Karlsson äter VitaePro varje dag för att säkerställa att hon får i sig rätt mängd viktiga näringsämnen.

Aktiv livsstil som ställer krav på kroppen

Louise Karlsson har varit en stjärna på sporthimlen i decennier. Hon blev världsmästare i simning hemma i Göteborg 1997 och har sedan dess satt både världsrekord och tävlat i världens mest prestigefyllda idrottsevenemang; både i Barcelona 1992 och Atlanta 1996. I dag håller hon sig fortfarande aktiv med träning, jobb – och som mamma till William.
 
– Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och jag planerar att fortsätta hålla mig aktiv i många år framöver. Nu behöver jag dessutom hålla mig i form för att orka hålla samma tempo som min son, därför är det viktigt att jag har en välfungerande kropp utan ömma muskler.

Ett väldokumenterat kosttillskott

Genom idrotten och ett stort intresse för bra kost har Louise alltid varit noga med vad hon stoppar i sig. Hon berättar att VitaePro är det mest sålda kosttillskottet i Sverige.
– Det känns tryggt att veta att det jag äter är väldokumenterat och innehåller säkra ingredienser.

Efter en paus har Louise tagit upp tävlingssimmandet igen. Hon tränar löpning och tycker om långa promenader. Utöver sitt arbete som event- och kundansvarig arbetar hon ibland som expertkommentator på TV och tillbringar så mycket tid som möjligt med sin familj.
– Det handlar om balansen mellan jobb, fritid, träning och vila. Utöver barn, jobb och träning prioriterar jag ensamtid för att samla energi. ViteaPro ger mig extraboosten jag behöver för att känna mig pigg och må bra.

Gör som Louise och prova VitaePro idag - bra för muskler och leder! Endast 154 kr för först paketet!

 Ingen bindningstid – Leverans hem i brevlådan

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro här till halva priset!

Endast 154 kr för första paketet + porto.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt