VL_VP_HERO_Nyhet-Leder_V2_1920x455_0619_SE.jpg

Nyhet! VitaePro är nu ännu mer effektiv för lederna

17 år efter att den första VitaePro kom ut på marknaden är det dags för en ny stor milstolpe i VitaePros framgångsrika historia. Den nya VitaePro är här – nu ännu bättre för leder!

VitaePro har under många år hjälpt hundratusentals människor med att bibehålla välfungerande muskler och leder. Nu har VitaePro förnyats och innehåller också Boswellia serrata som är bra för lederna.

I tusentals år har man använt Boswellia serrata för att ta vara på lederna, eftersom det har en behaglig verkan på lederna och bidrar till att hålla lederna bekväma.

VitaeLabs marknadsdirektör Petter Aaserud berättar om nyheten:

- VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott i 6 år i rad och är även ett av de mest sålda i hela Norden, och vi vill kunna erbjuda konsumenterna kosttillskott av högsta kvalitet. Därför försöker vi ständigt att förbättra våra produkter och vi är väldigt stolta över vårt kosttillskott – VitaePro. Adderandet av Boswellia serrata betyder att VitaePro nu är ännu mer effektivt för lederna.

Det är viktigt att ta hand om kroppen

Kroppen är i en kontinuerlig process där muskelmassan antingen ökar eller reduceras. Efter 45-årsåldern börjar vi tappa muskelmassa och kroppens förmåga att bygga upp muskler, börjar avta. Många äldre har vitamin D-brist, vilket kan leda till att man upplever ömhet och obehag i musklerna. Därför är det extra viktigt att få i sig tillräckligt med vitamin D, så att man kan undvika onödig ömhet i musklerna.

Dessutom är det viktigt med välfungerande leder. Rörelse och träning är inte alltid det första man tänker på när man känner obehag i kroppen eller när lederna börjar krångla. En hel del känner att tiden inte räcker till men då ska man veta att all träning är bättre än ingen träning. Det kan räcka med en kvart om dagen om man kör så intensivt man kan, utefter sin förmåga.

VitaePro kan hjälpa dina muskler och leder

VitaePro innehåller en mångsidig kombination av aktiva ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen, som bland annat muskler och leder.

Ett stort antal av våra kunder har valt VitaePro just för att få hjälp med upplevda problem med muskler och leder och över 90 % av kunderna svarade i den senaste kundundersökningen att de upplever att VitaePro är bra för deras muskler och leder*. Resultatet av undersökningen visar även att produkten uppfyller förväntningarna, då hela 9 av 10 användare är så pass nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra

6 anledningar till att prova VitaePro

  • Bra för immunförsvaret och hjärtat, samt bidrar till att reducera trötthet
  • Innehåller nu också den naturliga ingrediensen Boswellia serrata
  • Hela 9 av 10 VitaePro-användare rekommenderar produkten till andra*
  • Produkten levereras direkt hem, ingen bindnings- eller uppsägningstid
  • Nu är det specialerbjudande – 50% rabatt första 7 veckorna + gratis Collagen Forte som välkomstgåva

Specialerbjudande för dina leder

Nu kan du prova NYA VitaePro till 50% rabatt - endast 159 kr för de första 7 veckorna. Provar du nu får du också ett paket med den nya kollagenprodukten Collagen Forte som välkomstgåva – helt gratis!

Prova NYA VitaePro redan idag för endast 159 kr för första paketet. Välkomstgåva på köpet!

 

* Resultatet baseras på kundundersökning genomförd 2017. N = 1141 aktiva kunder.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.