Article_Top_banner_OliveOil_Antioxidants_Heartshape.jpg

VitaePro är nu ännu bättre för hjärtat!

Sveriges mest sålda kosttillskott de senaste 8 åren, och ett för många självklart val för att ta hand om muskler och leder, har nu blivit ännu bättre.

VitaeLab jobbar ständigt med att utveckla det populära kosttillskottet VitaePro för att produkten ska bli ännu bättre och kunna bidra till att ge ännu fler människor en bättre och mer aktiv vardag. Därför är vi glada över att VitaePro sommaren 2020 får en ny ingrediens, som ett tillägg till en redan effektiv ingredienssammansättning.

Olivextrakt skyddar blodcirkulationen

Nya VitaePro innehåller ett olivextrakt som är rik på antioxidanten hydroxityrosol, som tillhör gruppen polyfenoler. Tillsammans med antioxidanterna selen, vitamin C och E, innehåller nu VitaePro en varierad uppsättning av antioxidanter som skyddar flera viktiga funktioner i kroppen mot oxidativ stress. Kombinationen av extrakt från oliver och omega 3 skyddar blodomloppet och är bra för hjärtat.

Antioxidanten hydroxityrosol, som tillhör gruppen polyfenoler, finns i både oliver, olivblad och olivolja. Polyfenoler har som uppgift att skydda frukten mot olika angrepp i naturen. Olivoljans polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20g olivolja eller en kapsel VitaePro.

Ingredienser för att ta hand om hela kroppen

VitaePro innehåller aktiva ämnen för leder, muskler, blodcirkulation, hjärta, immunsystem samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. Dessutom innehåller VitaePro astaxanthin, lutein och zeaxanthin som är utvunna från naturliga källor och som bidrar till att göra VitaePro till det populära kosttillskottet det är idag, med sin unika ingredienssammansättning.

VitaePro är ett självklart val för många för att ta hand om muskler och leder, bland annat eftersom VitaePro innehåller vitamin D som är bra för musklerna och Boswellia serrata som tar hand om lederna. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion och Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma.

Ett av Nordens mest använda kosttillskott

VitaePro etablerades år 2002 och har sedan dess blivit en naturlig del av vardagen för många tusen nordbor. I Sverige har VitaePro varit det mest sålda kosttillskottet varje år de senaste 7 åren** och under flera år även det mest använda i Norden. En tydlig indikation på att det finns många nöjda VitaePro-användare.

VitaePro - trygghet och kvalitet

Vitaelab har en egen forsknings- och utvecklingsavdelning som kontrollerar hela tillverkningsprocessen från start till färdig produkt. Ingredienserna som används i VitaePro är rena, trygga och spårbara. Endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer används, för att du ska känna dig trygg med VitaePro.

6 anledningar att prova VitaePro

  • Undvik onödigt obehag i muskler och leder
  • Ännu bättre för hjärtat!
  • Bra för immunförsvaret och bidrar till att minska trötthet
  • Hela 9 av 10 VitaePro-användare rekommenderar produkten till andra**
  • Produkten levereras direkt hem, utan bindnings- eller uppsägningstid
  • Få VitaePro till introduktionspris – 50% rabatt på första paketet

Den nyttiga olivoljan

Olivolja räknas som ett mer hälsosamt alternativ till matlagning än andra oljor och typer av fett, och är en viktig ingrediens i den traditionella medelhavskosten. Våra kroppar behöver fett, och enligt Livsmedelsverket är det viktigt att kroppen får rätt sorts fett. Till exempel olivolja innehåller omättade fetter som Livsmedelsverket rekommenderar att vi äter mer av.***

Nu kan du prova VitaePro till 50% rabatt - endast 159 kr räcker i 6 veckor!

 

* Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013-2019

** Kundundersökning 2017. VitaePro-kunder som varit aktiva i minst 6 månader. N=1141

*** https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/kostrad-och-matvanor/rad-om-bra-mat-hitta-ditt-satt/matfetter---rad

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.