VitaePro har förnyats!

VitaePro har blivit ännu bättre och har berikats med en ny ingrediens för immunsystemet och en för hjärtat.

Beprövade effektiva och säkra ingredienser har varit hemligheten bakom framgången för det populära kosttillskottet VitaePro i över två decennier. VitaePro har för många svenskar blivit det främsta valet för att komplettera sin kost, och se till att kroppen får i sig många av de näringsämnen den behöver för att må bra. Nu, med två nya aktiva ingredienser, är VitaePro bätte än någonsin.


Två nya ingredienser som stöttar  välbefinnande

Nya VitaePro har berikats med två nya ingredienser, vilket gör den till ett ännu bättre kosttillskott för dagligt välbefinnande. VitaePro innehåller nu två: zink för att stötta immunförsvaret och tiamin för hjärthälsa. Zink är ett mineral som många människor känner till och som har visat sig stötta immunförsvaret. Tiamin, även känt som vitamin B1, är ett viktigt vitamin för kroppen och bidrar till hjärtats normala funktion.


Utöver de nya ingredienserna innehåller VitaePro fortfarande ett rikt utbud av ingredienser för välbefinnande som har gjort det till ett av de mest populära kosttillskotten i Norden. Dess sammansättning är resultatet av en unik kombination av effektiva ingredienser - antioxidanter, växtextrakt, vitaminer och vitala omega-3-fettsyror ger mångsidigt stöd för kroppens olika funktioner. Ingredienserna i VitaePro har visat sig främja välbefinnande, särskilt genom att stödja muskler och leder, immunitet, hjärthälsa och minska trötthet.


Ett pålitligt val för välbefinnande i muskler och leder 

VitaePro är redan för många det främsta valet bland tiotusentals svenskar för att stötta deras kropp och aktiva livsstil. När kroppen får i sig alla de näringsämnen den behöver känner du dig pigg och det är lättare att hålla dig aktiv. Särskilt personer som upplever besvär med muskler eller leder har funnit VitaePro vara ett användbart tillskott till deras vardag. Detta återspeglas också i senaste kundundersökningen, där 91 % av långtidsanvändarna av VitaePro upplever effekt på sina muskler och leder.* Utöver detta rapporterar VitaePro-användare att de också har haft nytta av kosttillskottet när det gäller energinivå och immunsystemet. För immunsystemet har VitaePro nu blivit ännu bättre.

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2022. N=1020 aktiva kunder. 

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.