Artiklar

 1. Ewas päronkaka

  Ewa Dufva är sedan länge en av våra kunder och hennes passion är förutom familjen, trädgård, matlagning och bakning. Hon gillar att testa nya recept och här har hon delat med sig av ett recept på en smarrig päronkaka.

  Läs mer
 2. Härligt höstiga tapas

  Dessa härliga tapas, med en lite annorlunda twist, fungerar utmärkt som plockmat nu när hösten börjar gå över mot vinter.

  Läs mer
 3. Härlig äppelpaj

  För dig som har många äpplen kvar efter sommar och höst, bjuder vi här på ett recept på en härlig äpplepaj. Baka pajen med glutenfritt mjöl, så kan också glutenintoleranta njuta den.

  Läs mer
 4. Rysligt goda spökmaränger

  Det finns fantastiskt många roliga och skrämmande godsaker man kan baka till Halloween och spökmaränger passar både liten och stor. De är dessutom busenkla att göra.

  Läs mer
 5. Rostade pumpakärnor

  Om du exempelvis ska skära ut en pumpa till Halloween, så passa på att ta vara på alla kärnorna och gör ett gott och nyttigt snacks. Det enda som behövs är pumpakärnor, en ugn, salt och eventuell smaksättning.

  Läs mer
 6. Värmande pumpasoppa

  Vad passar mer än en värmande soppa när det är kallt och ruggigt ute? Så här i Halloween-tider kan man passa på att göra en smarrig pumpasoppa och piffa till den med en skvätt vitvin.

  Läs mer
 7. Sallad med grillad kyckling och nektarin

  Sommarens fräschaste sallad gör du med grillad kyckling och saftiga nektariner. Testa vårt recept, som du verkligen kan imponera med.

  Läs mer