VP_VP_ALL_1920x455_1805_Women_Exercising_Floor.jpg

Så fungerar Sveriges mest sålda kosttillskott

Rätt kosttillskott kan hjälpa dig bibehålla kroppens funktioner.

Både yngre och äldre lever idag ett aktivt liv med arbete, motion, fritidsintressen, vänner och familj. Att kunna hålla jämna steg med allt detta kräver en hälsosam och frisk kropp. Speciellt när man kommer upp i åren.

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott och ett av Nordens mest använda, som hjälper tusentals människor att upprätthålla kroppens funktioner och kunna leva ett aktivt liv. Här kan du läsa mer om hur VitaePro fungerar och varför det har blivit ett så populärt kosttillskott.

Beställ VitaePro nu – endast 149 kr för 6 veckor

Muskel- och ledfunktion för att kunna vara aktiv

Det är viktigt att ha normalt fungerande leder och muskler för att kunna vara aktiv hela livet. Växtextraktet Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma och vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Mängden vitamin D i VitaePro är anpassat för att följa de senaste Nordiska näringsrekommendationerna.

Dessutom innehåller VitaePro vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C kan inte bildas i kroppen och vi är därför beroende av att få det genom mat eller tillskott.

Kroppens stötdämpare

Kroppens stötdämpare finns i våra leder och kallas för ledbrosk. Ledbroskets viktigaste funktion är att göra våra rörelser mjuka och friktionsfria. En viktig komponent i brosket är kollagen, som fungerar som armering i brosket och gör det stabilt.

VitaePro Plus innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

Omega 3 + hjärtat = sant

En av kroppens viktigaste muskler är hjärtat. Ett friskt hjärta säkras bäst med förebyggande åtgärder, som till exempel motion och en bra kost. Genom att få i sig omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar man till att bibehålla en normal hjärtfunktion. VitaePro innehåller omega 3 från calamari, en liten bläckfisk som är rik på den essentiella fettsyran DHA. Omega 3-källan i VitaePro är miljövänlig, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet.

Köp VitaePro idag – få det första paketet till halva priset

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.