Stig Strand har ätit VitaePro sedan 2009

Stig valde VitaePro för många år sedan och använder det varje dag. Det kommer han fortsätta med.

Den populära före detta slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär. Han gillar att vara fysiskt aktiv och använder VitaePro varje dag.

Tävlade mot Stenmark

Stig tävlade i världscupen i slalom under 70- och tidigt 80-tal. Säsongen 1982/1983 blev hans bästa i hela karriären, då han som 26-åring vann sin första världscuptävling. Han vann två segrar i alpina världscupen och grep fyra andraplatser och kom tvåa efter Ingemar Stenmark i den totala världscupen.

Viktigt med rätt kost

Som tidigare elitidrottsutövare vet Stig hur viktigt det är med bra kost och att ta hand om hälsan på ett bra sätt. Han har ätit vitaminer och antioxidanter i över 20 år och det kändes därför naturligt och bra att börja med VitaePro 2009.
– Det är inte alltid så lätt att följa alla kostråd och därför tänker jag att kosttillskott är ett bra komplement till kosten. Jag valde VitaePro för många år sedan och är väldigt nöjd eftersom det innehåller mycket av det jag behöver för att hålla mig aktiv, berättar Stig.

Jag får ofta frågan - funkar det verkligen? Jag skulle inte ha gjort det om jag inte hade känt nån skillnad

Prova VitaePro du också! Du får hela 6 veckors förbrukning för endast 159 kr + porto 

Guidar turister

Efter avslutad skidkarriär har Stig varit verksam som egen företagare, sportkommentator, föreläsare och rådgivare. Han har drivit en turistanläggning i Hemavan, men även om han idag lämnat över driften är han fortfarnade aktiv som guide för turister. Turistanläggningen Trolltunet erbjuder en mängd spännande aktiviteter, övernattning och konferenser.

Stig gillar att vara ute i naturen och är guide på flera aktiviteter, allt från fiske till toppturer och skidåkning. Några av de mer fartfyllda aktiviteterna är heli-biking och heli-ski där man åker helikopter till fjälltoppar för att sedan ta sig ner med cykel eller skidor.

– Mitt mål är att hålla kroppen i form även nu när jag blir äldre. Jag har alltid levt ett aktivt liv och det är viktigt för mig att kunna använda kroppen som jag vill. Därför rör jag på mig regelbundet.

– Jag valde VitaePro för många år sedan och använder det varje dag. Det kommer jag fortsätta med för jag är väldigt nöjd med mitt val, berättar Stig.

VitaePro hjälper tusentals människor att kunna leva ett aktivt liv. Kosttillskottet innehåller en avancerad kombination av noggrant utvalda ingredienser och produktionen sker efter samma strikta riktlinjer som för läkemedel. VitaePro innehåller naturliga starka antioxidanter, vitaminer och omega 3. Ett utmärkt komplement till kosten för dig som vill vara aktiv!

Prova Sveriges mest sålda kosttillskott till halva priset

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller nya ingrediensen mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.