Hemligheten bakom VitaePro - Ett av Sveriges mest sålda kosttillskott

Många har hört talas om VitaePro, många har redan testat och det är säkerligen många fler som undrar: Funkar det verkligen? Svaret kan du läsa om här nedan.

Mycket stillasittande eller ålder som börjar krypa sig uppåt är vanliga orsaker till en ömmande kropp. Rätt kombination av vitaminer, antioxidanter och fettsyror har positiv effekt på flera viktiga funktioner i kroppen – exempelvis muskler, leder, hjärta och immunsystem. VitaePro har många svenskar har hört talas om och här kan du läsa mer om den omtalade produkten. 

VitaePro - ett mirakelpiller?

VitaePro har genom åren hjälpt tusental människor till ett mer aktivt liv. Det är inget mirakelpiller, men det är en mycket populär produkt och det finns många skäl till det. VitaePro innehåller väldokumenterade ingredienser som är bra för flera viktiga funktioner i kroppen. För många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder.

Ett av Nordens mest sålda kosttillskott

VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott och har under många år varit det mest sålda kosttillskottet i Sverige*. Det är såklart ingen slump att produkten har blivit så populär, utan ett resultat av flera års forskning och utveckling som har lett fram till en högkvalitativ, säker och effektiv produkt som har många nöjda användare. Hela 9 av 10 VitaePro-användare är så nöjda att de rekommenderar VitaePro till andra**.

Det är ofta de små sakerna som har störst betydelse

Emma Kempe, marknadschef på VitaeLab, tycker att alla ska ha möjlighet att hålla på med vardagssysslor och hobbies utan att kroppen ska hindra dem. Man kanske inte ska förvänta sig att man kan springa ett maraton direkt efter att man börjat med VitaePro, men många VitaePro-användare menar dock att de lever mer aktivt efter att de startat med VitaePro**.

Obehag i lederna och ömmande muskler kan sätta käppar i hjulet för även mindre sysslor, och trots att många ser till att röra på sig och försöker äta rätt kan kroppen behöva något mer.

Det är ofta de små sakerna i vardagen som gör störst skillnad för livskvalitén. Vi vill att alla ska kunna röra på sig utan att känna av kroppens skavanker, oavsett om det är att arbeta i trädgården, en motinsrunda eller fixa med hemmet man vill sysselsätta sig med. Då kan VitaePro passa bra som ett komplement.

Vem passar VitaePro för?

Alla har vi olika förutsättningar och olika ambitionsnivå, men VitaePro passar de flesta i alla åldrar. Vår vision är att bidra till en bättre vardag för människor som vill fortsätta sina aktiva liv idag och i framtiden. Många VitaePro-användare menar att de lever mer aktivt efter att de startat med VitaePro**. Oavsett om du känner av besvär med exempelvis muskler idag eller vill undvika det i framtiden, så är Vitaepro en produkt som du kan känna dig trygg med att äta – och den fungerar för många.

Undvik onödiga besvär

Med tiden slits både muskler och leder och de måste underhållas med både aktivitet och rätt näring. Styrketräning är ett skonsamt sätt att bygga upp muskelmassa på och genom att ta en kapsel VitaePro om dagen får du i dig ämnen som är bra för muskler och leder. VitaePro innehåller Vitamin D som bidrar till normal muskelfunktion samt Boswellia serrata som bidrar till att att hålla lederna bekväma. 

Därför är VitaePro så populär: 

  • VitaePro rekommenderas varmt av många användare: Hela 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro och menar att VitaePro hjälper dem att vara mer aktiva!**
  • Attraktivt introduktionserbjudande: Du får 50% rabatt på första paketet, endast 179 kr för hela 6 veckors förbrukning av VitaePro***.
  • Hemleverans - ingen bindningstid: VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda varje 6:e vecka, så att du inte behöver tänka på att beställa på nytt när kapslarna börjar ta slut. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt, tryggt och smidigt!
  • Produkt med många effektområden: VitaePro innehåller ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen. Den nya och förbättrade VitaePro innehåller noga utvalda ämnen för leder, muskler, hjärta, blodcirkulation, immunsystem, minskad trötthet och utmattning.
  • Säker och väldokumenterad: Du kan känna dig trygg med VitaePro som innehåller ingredienser av högsta kvalitet och ämnen med EU-godkända hälsopåståenden som är grundligt undersökta och väldokumenterade. 

VitaePro tipsar: Så ska du tänka när du väljer kosttillskott

1. Hitta ett kosttillskott som passar dig och din livsstil
”Det är du som ska må bra, därför är det viktigt att hitta ett kosttillskott som passar det som du gör och behöver. Har du redan begynnande besvär med muskler och leder eller vill du hitta ett kosttillskott som du kan äta i förebyggande syfte? Om du exempelvis är noga med din kost men känner att du ibland inte får i dig tillräckligt med fet fisk, frukt eller grönsaker kan VitaePro vara ett komplement som ger dig det du saknar i en enda tablett.”

2. Välj ett bra kosttillskott av hög kvalitet
”Marknaden är full av kosttillskott, det ena till ett bättre pris än det andra. Därför är det svårt att veta vad som egentligen är högkvalitativt och vilka produkter som ibland lovar mer än vad de håller. Väljer du ett kosttillskott med ingredienser vars effekter är baserade på vetenskaplig dokumentation, är sannolikheten som störst att det är en bra produkt. Kosttillskottet du väljer bör vara sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser.”

3. Välj ett varumärke du känner igen
”Den stora kosttillskottsdjungeln innehåller både seriösa och mindre seriösa tillverkare och återförsäljare. Välkända varumärken har höga krav på sig och blir ofta granskade för att säkerställa att de håller måttet, vilket kan ses som en kvalitetsstämpel. Tittar man närmare på leverantören är det en fördel om den är med i branschorganisationen Svensk Egenvård; det innebär extra trygghet och kvalitet.”

Gör som många andra och prova VitaePro idag - bra för muskler, leder och hjärta! Endast 169 kr för första paketet!

 Ingen bindningstid – Leverans hem i brevlådan

** Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

** Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2024. N=1778 aktiva kunder. 

*** Ordinarie pris 358 kr + porto. Porto på 49 kr tillkommer. 

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 179 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 358 kr. Just nu får du som ny kund muskelkrämen ArtroTherm i gåva, värde 199 kr. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
BINDVÄV: VitaePro innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innehåller tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller zink, selen och vitamin D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.