Frontpage_hero_Jan_Bergstrom_1322x540.jpg

Vet du vilket Sveriges mest sålda kosttillskott är?

Varför borde du välja ett av Sveriges mest sålda kosttillskott och hur ska man tänka när man gör sitt val?

När det kommer till att välja kosttillskott så ställs du inför en snårig djungel. Vilken typ av kosttillskott bör du använda, vilken leverantör ska du välja – och är det säkert över huvud taget att använda kosttillskott?

När man ska välja ett kosttillskott för första gången, så kan det vara vårt att hitta rätt. Därför kan det vara bra att ha med sig några tankar för att kunna välja rätt kosttillskott, för just dig.

1. Hitta ett kosttillskott som passar just dig och din livsstil

Varför vill jag prova tillskottet? Är det för att jag inte får i mig tillräckligt med hälsosam mat, ska jag äta det i förebyggande syfte, eller på grund av att jag redan har begynnande problem med kroppen. Om det handlar om att du misstänker att du får i dig för lite av exempelvis fet fisk, frukt eller grönsaker så ska du tänka på att ett kosttillskott aldrig ska ersätta hälsosam mat, det ska endast vara ett komplement. Äter du för lite fisk så bör du leta efter ett tillskott med omega 3. Vet du om att du äter för lite frukt och grönsaker så bör du hitta ett tillskott med vitaminer. Det finns även många tillskott som innehåller näringsämnen som är bra för flera funktioner i kroppen – i en enda tablett, så slipper du att äta flera olika varianter varje dag. Det är ju enklare att komma ihåg att ta en tablett än flera!

2. Tänk på kvalitet

Det är en djungel där ute och det finns otroligt många kosttillskott på marknaden idag, till väldigt olika priser. Den ena utlovar sig att vara bättre än den andra, men var noga när du väljer. Välj en produkt som har hög kvalitet med ingredienser vars effekter är baserade på vetenskaplig dokumentation. Varifrån ingredienserna kommer ifrån kan också vara värt att tänka på. Hur är de framställda och är de bärkraftiga? Kosttillskottet du väljer bör vara sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser. Tänk även på att det inte nödvändigtvis är bättre med högre doser – en bra balans av näringsämnen är viktigt!

3. Välj välkända varumärken

Som i alla branscher finns det både seriösa och mindre seriösa tillverkare och återförsäljare och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Ett tips är därför att välja välkända varumärken. Det är dessa som oftast blir granskade och har högst krav på sig, vilket är till din fördel. Leverantören du köper ifrån kan med fördel vara medlem av Svensk Egenvård, som är en branschorganisation som organiserar 75 procent av leverantörerna av växtbaserade läkemedel, naturläkemedel, kosttillskott och naturliga hudvårdsprodukter på den svenska marknaden. Detta innebär en extra trygghet och kvalitetsstämpel.

VitaePro är ett bra och genomtänkt val

VitaePro har varit ett av Sveriges mest sålda kosttillskott under många år- Varumärket är ett av de mest välkända inom kosttillskottsbranschen och VitaePro rekommenderas av hela 9 av 10 kunder*. Kundnöjdhet är ofta en bra måttstock och här talar talen ganska mycket för sig själva.

Kosttillskottet VitaePro innehåller trygga och rena ingredienser, som har EU-godkända hälsopåståenden och som är bra för flera funktioner i kroppen. VitaePro är framtaget av VitaeLab, vars produkter är föremål för stränga kvalitetskontroller och där produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). VitaePro är idag Sveriges mest sålda kosttillskott och ett av de mest använda i hela Norden. Läs mer här om VitaeLabs arbete med kvalitet och trygghet för dig som konsument.

Till syvende och sist är det ändå du själv som väljer vad som fungerar för dig. Men det är värt att vara noggrann i sitt val av kosttillskott och säkerställa att både produkten och leverantören håller hög kvalitet.

* Kundundersökning genomförd 2022. Kunder som varit aktiva minst 6 månader. N=1020.

 

Vill du också testa VitaePro? Alla nya kunder får prova för halva priset – 169 kr för 6 veckor

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 179 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 358 kr. Just nu får du som ny kund muskelkrämen ArtroTherm i gåva, värde 199 kr. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt