VP_SeniorDeal_Kne_ImmunoP_HERO_1920x455_1220_SE 2.jpg

Specialerbjudande på VitaePro: 50 % rabatt + gåva på köpet!

Känner du av krånglande leder eller ömma muskler? Då kanske VitaePro kan vara något för dig.

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro är ett kosttillskott som är framtaget för rörelse och har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv. VitaePro är särskilt effektiv för muskler och leder och många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro*. Kosttillskottet rekommenderas av många användare, hela 9 av 10 aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med VitaePro*.

Förutom att du tar väl hand om muskler och leder har VitaePro ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen så som immunsystem, hjärta, blodcirkulation, skyddar celler, samt minskar trötthet och utmattning.

Sveriges mest sålda kosttillskott

VitaePro har varit Sveriges mest sålda kosttillskott sedan 2013** och det är ingen slump. VitaePro har genom åren hjälpt hundratusentals människor leva mer aktivt. 9 av 10 upplever att de är mer aktiva efter att de börjat äta VitaePro*. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår produkt för att kunna erbjuda det allra bästa – så att det skall vara lätt att välja rätt. 

Tryggt att äta

Du kan känna dig trygg med att äta VitaePro som innehåller ämnen med godkända hälsopåståenden (EU) som är grundligt undersökta och väldokumenterade. Alla ingredienser kommer från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen.

Gåva på köpet

ImmunoPlus är ett skräddarsytt kosttillskott för immunsystemet. ImmunoPlus innehåller mineralet selen samt vitaminerna C och D som bidrar till att bibehålla ett normalt immunsystem. (värde 329 kr).

Låt inte onödiga besvär med kroppen hindra dig från att göra det du vill – Testa VitaePro redan idag!

Specialerbjudande för Seniordeals medlemmar: 

VitaePro till 50 % + värmebalsam utan extra kostnad. Totalt värde hela 627 kr, du betalar endast 149 kr***

Fler skäl till att prova VitaePro

 • Rekommenderas av användarna
  VitaePro rekommenderas varmt av många användare. 9 av 10 användare är så nöjda med effekten av VitaePro, att de skulle rekommendera VitaePro till andra*.
 • Mångsidig – bra för flera viktiga funktioner i kroppen
  Muskler, leder, hjärta, blodcirkulation, immunsystem, minskar trötthet, skyddar cellerna.
 • Tryggt och smidigt
  VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda! Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid. Enkelt och smidigt!
 • Introduktionserbjudande
  Du får 50% rabatt på första paketet + en gåva, endast 149 kr för hela 6 veckors förbrukning av VitaePro.

Prova VitaePro – endast 149 kr (+ porto 39 kr)

 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

** Enligt Svensk Egenvårds och Euromonitor Internationals årliga försäljningsstatistik 2013 - 2019.

*** Porto på 39 kr tillkommer, gåvan kommer i andra leveransen. Erbjudandet gäller endast nya medlemmar till och med 31 januari 2021.

Beställ VitaePro här!

Halva priset - endast 149 kr för första paketet (44 dagar). 1 välkomstgåva på köpet.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kundberättelser

Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Den numera pensionerade brandmannen Jan har många strängar på sin lyra, och lever ett liv som är långt ifrån stillsamt. Han är engagerad i föreningsliv, har många fritidsintressen och med en stor familj med barnbarn och hund så är det fullt upp mest hela tiden. 

Att ha en god fysik och en välmående kropp har alltid varit viktigt för Jan, men många år av fysiskt krävande jobb och idrottande tog till slut ut sin rätt på kroppen. För några år sedan började Jan med VitaePro och är nu helt säker.  – Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag och gör det möjligt att vara den morfar jag vill vara till mina barnbarn. Kroppen känns "görbra" faktiskt!

Jan Bergström
Pensionerad brandman

Hälsoeffekter

 • Leder
  VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
 • Muskler
  VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
 • Hjärta
  VitaePro innehåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg DHA/EPA dagligen)
 • Blodcirkulation
  Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 5 mg hydroxityrosol, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro
 • Immunsystem
  VitaePro innehåller selen, vitamin B12, C och D som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion
 • Minskar trötthet
  VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • Skyddar cellerna
  VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Ingredienser

Innehåll per dagsdos

Näringsinnehåll 1 kapsel   2 kapslar  
Astaxanthin 2,0 mg   4,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg   14,4 mg  
Indiskt saliakiträd (Boswellia serrata-extrakt) 100 mg   200 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100%* 5 µg 200%*
Vitamin C 120 mg 150%* 240 mg 300%*
Vitamin D3 15 µg 300%* 30 µg 600%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100%* 24 mg a-TE 200%*
Selen 80 µg 146%* 160 µg 291%*

Omega 3-fettsyror totalt (som triglycerider)
– varav DHA
– varav EPA

130 mg

90 mg
35 mg

 

260 mg

180 mg

 

Hydroxityrosol
(olivolja-polyfenoler)

5 mg

 

10 mg

 

*Procent av referensintag

Ingredienser

Calamarine® (olja från flygbläckfisk, innehåller rosmarinextrakt), kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), L-askorbinsyra (vitamin C), extrakt av indiskt salakiträd (Boswellia serrata), olivolja, extrakt av oliver, extrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), extrakt av sötvattenalgen Haematococcus pluvialis, fyllnadsmedel (kiseldioxid), L-selenometionin (selen), emulgeringsmedel (sojalecitin), kolekalciferol (vitamin D), cyanokobalamin (vitamin B12), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt, askorbylpalmitat).

Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år.  

Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.

Om oss

 • VitaeLab – specialister på kosttillskott 
  VitaePro produceras, utvecklas och säljs av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge och är en del av norska NutraQ. VitaeLab lägger stor vikt på att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott. Vårt mål är att erbjuda kunderna de bästa kosttillskotten.

 • Trygga och väldokumenterade ingredienser
  Vi använder endast högkvalitativa ingredienser från välrenommerade leverantörer. VitaePro är sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser från trygga, rena och spårbara källor i en form som är naturlig för kroppen. 

 • Ansvarsfull produktion enligt GMP
  Vår produktion följer samma höga krav som vid tillverkning av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla led av produktionen. VitaePro är föremål för stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer som beskriver en god framställning (kvalitetskontroll, produktion och testning) av bland annat mat, kosmetik och mediciner.

 

 • Ansvarsfull produktion
  Vår kvalitetsstyrning säkrar att våra leverantörer följer alla standarder och föreskrifter. Detta omfattar ingredienserna och sammansättningen som används i VitaePro, samt den omfattande vetenskapliga dokumentationen och märkningen av produkterna. VitaeLab följer de internationella riktlinjerna genom kvalitetskontrollen HACCP. Den egna utvecklings-, kvalitets- och forskningsavdelningen har som uppdrag att se till att alla lagar och regler följs. Detta inkluderar produkternas ingredienser, sammansättning och märkning, marknadsföring och dokumentation av effekten av VitaePro.
 • Kontaka kundeservice
  VitaeLabs kundservice har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor. De kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation, de kan även hjälpa dig att skräddarsy abonnemanget utefter dina behov. Du är välkommen att kontakta vår kundservice.

  Telefon: 0771 - 21 07 00
  Öppettider: Vardagar 08.30 – 16.30
  Mail: info@vitaelab.se