VP_VP_ALL_1920x455_1806_Ewa_Dufva_summer_house.jpg

Varför tar Ewa VitaePro varje dag?

Det har hon gjort sedan 2010 och det tänker hon fortsätta med.

Ewa Dufva är en aktiv pensionär som bor i Säffle tillsammans med sin man. Hon har använt VitaePro i flera år och är väldigt glad att hon valde att prova kosttillskottet.

Ewa har många intressen och tycker om att ha fullt upp och håller gärna igång. Hon har två barn, tre barnbarn och ett barnbarnsbarn, vilket betyder att det är full fart hela tiden.  

Svårt med perfekta matvanor

Ewa vet mycket väl att det är viktigt att äta näringsrik mat så man får i sig alla viktiga näringsämnen, men hon är osäker på om hon får i sig 500 gram frukt och grönsaker varje dag och fisk 2-3 gånger i veckan så som Livsmedelsverket rekommenderar.
– Jag tycker det är svårt att ha perfekta matvanor varje dag, året om. Därför tycker jag det är bra att använda VitaePro som ett extra tillskott till kosten, berättar Ewa.

VitaePro är ett utmärkt tillskott till kosten eftersom det innehåller en balanserad sammansättning av ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. Förutom vitaminerna C, D och E innehåller VitaePro omega 3-fettsyror och antioxidanten selen och även växtextrakterna Boswellia serrata, astaxanthin, lutein och zeaxanthin.

Prova VitaePro nu för endast 149 kr + porto

Viktigt att hålla sig aktiv

Motion är viktigt i alla åldrar, men speciellt för äldre. Ewa är därför väldigt nöjd över att motion fortfarande är en naturlig och viktig del av hennes liv. Ju mer muskelvävnad kroppen innehåller desto bättre kan man fungera fysiskt och därmed klara sig själv och sina vardagssysslor. Ewa springer både stadslopp och flertalet Vårrus i olika städer, förutom de långa promenaderna som är så viktiga för henne. Även folkdans är en av hennes stora intressen och hon går regelbundet på folkdans både för motionen och för att träffa vännerna. 

Eftersom det är så viktigt för Ewa att kunna vara aktiv är hon väldigt nöjd med att VitaePro innehåller Boswellia serrata och vitamin D som bidrar till att bibehålla bekväma leder och normal muskelfunktion. Motion tillsammans med en bra kost hjälper Ewa att hålla igång på det sätt hon önskar.

För mig är det viktigt att kunna arbeta i trädgården och att röra mig ute i naturen. Det känns bra för både kroppen och själen.

Aktiv pensionär med ett långt arbetsliv bakom sig

De senaste 20 åren innan Ewa blev pensionär arbetade hon som undersköterska. Ewa berättar att det var ett arbete som stundtals har varit fysiskt krävande med långa dagar, mycket spring och obekväma arbetsställningar.

– Som pensionär är det så mycket jag vill göra, det är därför viktigt för mig att ta hand om min kropp, berättar Ewa. Nu har jag ätit VitaePro i flera år och ångrar mig inte en sekund att jag provade! Det känns helt enkelt underbart.

Jag tar VitaePro varje dag, det har blivit en god vana som jag vill fortsätta med. 

Prova Sveriges mest sålda kosttillskott

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

LEDER: VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.
MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)
BLODCIRKULATION: Olivolje-polyfenoler bidrar till att skydda blodfetter mot oxidativ stress. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett intag av 5 mg hydroxityrosol per dag, motsvarande 20 g olivolja eller 1 kapsel VitaePro.
MINSKAD TRÖTTHET: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.