Artiklar

 1. VitaePro är nu ännu bättre för hjärtat!

  Sveriges mest sålda kosttillskott de senaste 7 åren, och ett för många självklart val för att ta hand om muskler och leder, har nu blivit ännu bättre.

  Läs mer
 2. VitaePro är effektiv för lederna

  VitaePro har snart funnits på marknaden i 18 år och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling. Vi lyssnar även på våra kunder och vill erbjuda dem det mest högkvalitativa och säkra kosttillskottet som möjligt. Efter reformuleringen 2019 har VitaePro blivit ännu bättre för leder!

  Läs mer
 3. Obehag i lederna och en kropp som krånglar?

  Obehag i lederna och andra små skavanker i kroppen är irriterande vanligt: framförallt när man börjar bli äldre så gör sig gärna en ömmande kropp påmind. Olika obehag i kroppen kan göra att man blir mindre motiverad att hålla på med sina hobbys och de mest vardagliga sysslor kan kännas som ett hinder. Men många har funnit att ett populärt kosttillskott kan vara ett bra komplement för kroppens välmående.

  Läs mer
 4. Vet du vilket Sveriges mest sålda kosttillskott är?

  Varför borde du välja Sveriges mest sålda kosttillskott och hur ska man tänka när man gör sitt val?

  Läs mer
 5. VitaeLab – specialister på kosttillskott

  VitaeLab lägger en stor vikt vid att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott.

  Läs mer
 6. Visste du detta om VitaePro?

  VitaePro är det mest använda kosttillskottet från det norska företaget VitaeLab. Det har vuxit till att bli ett av de mest använda kosttillskotten i hela Norden och är det mest sålda i Sverige sedan 2013.

  Läs mer
 7. Trygghet och kvalitet i alla led

  Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Abonnemang utan förpliktelser, certifierad av Trygg e-handel, betalning med faktura, leverans direkt hem är några av fördelarna när du handlar hos oss.

  Läs mer
 8. Succén: Därför väljer fler än 100 000 nordbor välkända kosttillskottet

  För att må bra är det viktigt att röra på sig och äta bra. Men för att ge kroppen lite hjälp väljer många att använda sig av kosttillskott.

  Läs mer
 9. Så väljer du rätt kosttillskott!

  Funderar du på att prova ett kosttillskott men vet inte vad du ska välja? Här får du 3 tips som kan underlätta ditt val!

  Läs mer
 10. Hemligheten bakom VitaePro

  VitaePro är ett av de mest använda kosttillskotten i hela Norden och även Sveriges mest sålda sedan 2013*. Här kan du läsa mer om varför det har blivit ett så populärt kosttillskott.

  Läs mer
 11. Fem klockrena anledningar till att testa VitaePro

  Kosttillskott kan inte ersätta en god kost. Men tillsammans med bra mat och motion kan det hjälpa till att hålla kroppen i trim.

  Läs mer
 12. Därför borde du testa VitaePro!

  Varför ska du välja Sveriges mest sålda kosttillskott? Våra kunder är mycket nöjda med sitt val och hela 9 av 10 rekommenderar VitaePro till andra.

  Läs mer
 13. Så fungerar Sveriges mest sålda kosttillskott

  Rätt kosttillskott kan hjälpa dig bibehålla kroppens funktioner.

  Läs mer
 14. Annica valde VitaePro

  För några år sedan valde Annica att prova kosttillskottet VitaePro. Det har hon inte ångrat!

  Läs mer
 15. 9 av 10 kunder rekommenderar VitaePro

  Varför ska du välja Sveriges mest sålda kosttillskott? Våra kunder är mycket nöjda med sitt val och hela 9 av 10 rekommenderar VitaePro till andra.

  Läs mer
 16. 88 % rekommenderar VitaePro

  Varför ska du välja ett av Nordens mest använda kosttillskott?

  Läs mer