Specialerbjudande på VitaePro

9 av 10 användare märker effekt på muskler och leder. Just du får testa VitaePro och samtidigt ta del av ett specialerbjudande: 50 % rabatt + en gåva på köpet!

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har för många blivit det självklara valet för muskler och leder. Många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*.

Specialerbjudande på VitaePro: Du får hela 50% rabatt på första paketet VitaePro och betalar endast 159 kr (ordinarie pris 318 kr). Dessutom får du gåva på köpet i din leverans. VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda, utan bindnings- eller uppsägningstid. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Fördelar med att välja VitaePro

 • Introduktionserbjudande: -50% + gåva
  Nu kan du prova VitaePro de första sex veckorna för halva priset, endast 159 kr (ordinarie pris 318 kr) + porto 49 kr. Dessutom får du en gåva i din andra leverans utan extra kostnad. 
 • Flexibelt abonnemang
  Automatiska leveranser utan varken bindnings - eller uppsägningstid; du kan pausa eller säga upp ditt abonnemang när som helst.
 • Nordisk kvalitet 
  VitaePro är ett nordiskt utvecklat kosttillskott med rena och säkra ingredienser som har effekt på en rad viktiga funktioner i kroppen: muskler, leder, hjärta, immunsystem, energinivå. Kosttillskottet genomgår stränga kvalitetskontroller och produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice).  
 • Hemleverans
  Du får din beställning direkt hem. Beställningen betalas säkert med faktura först efter att produkterna har kommit fram.

VitaePro - för ett liv i rörelse

Leder

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. Ingrediensen har använts för leder i hundratals år.

En god vana som ger mig mycket!

Ewa har använt VitaePro i flera år och är väldigt glad att hon valde att prova kosttillskottet. – Jag tar VitaePro varje dag, det har blivit en god vana som jag vill fortsätta med. Det känns bra för både kroppen och själen.

Ewa Dufva
Blossom Tainton Lindquist

VitaePro ger min kropp det lilla extra

Blossom Tainton Lindquist

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 169 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 338 kr. Just nu är du som kund även med i utlottning av presentkort på mat .

Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt

Ingredienser för ett liv i rörelse

VitaePro är ett kosttillskott som innehåller säkra och rena ingredienser som har testats noggrant. Vi lägger stor vikt vid ingrediensernas ursprung och använder endast kvalitetsingredienser från ansedda leverantörer.

VitaePro innehåller Boswellia serrata, astaxanthin, zeaxanthin och lutein, selen, mangan, zink, tiamin, vitamin B12, C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.