Specialerbjudande på VitaePro

9 av 10 användare märker effekt på muskler och leder. Just du får testa VitaePro och samtidigt ta del av ett specialerbjudande: 50 % rabatt + en gåva på köpet!

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och för många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder. Många som har testat menar att de är mer aktiva sedan de började med VitaePro och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*.

Specialerbjudande på VitaePro: Du får hela 50% rabatt på första paketet VitaePro och betalar endast 154 kr (ordinarie pris 308 kr). Dessutom får du en exklusiv gåva på köpet i din andra leverans. VitaePro levereras direkt hem till din brevlåda, utan bindnings- eller uppsägningstid. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Gåva på köpet

Med din andra leverans av VitaePro får du hem Collagen Duo, ett kosttillskott för dig som lever ett aktivt liv och vill ta hand om kroppens brosk.

  • Kosttillskott med odenaturerat (oprocessat) kollagen typ II.
  • Innehåller även antioxidanterna vitamin C och selen. 

Ett paket med Collagen Duo innehåller 44 kapslar motsvarande 6 veckors förbrukning.

En god vana som ger mig mycket!

Ewa har använt VitaePro i flera år och är väldigt glad att hon valde att prova kosttillskottet. – Jag tar VitaePro varje dag, det har blivit en god vana som jag vill fortsätta med. Det känns bra för både kroppen och själen.

Ewa Dufva

VitaePro - för ett liv i rörelse

Leder

VitaePro innehåller Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma. Ingrediensen har använts för leder i hundratals år.
Blossom Tainton Lindquist

VitaePro ger min kropp det lilla extra

Blossom Tainton Lindquist

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 154 kr för ditt första paket.

Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 VitaePro-abonnemang till introduktionspris.

Porto
Totalt

Ingredienser för ett liv i rörelse

VitaePro är ett kosttillskott som innehåller säkra och rena ingredienser som har testats noggrant. Vi lägger stor vikt vid ingrediensernas ursprung och använder endast kvalitetsingredienser från ansedda leverantörer.

VitaePro innehåller Boswellia serrata, olivextrakt, astaxanthin, zeaxanthin och lutein, selen, vitamin B12, C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.