VitaePro firar 20 år med fokus på hälsa!

I år firar VitaePro 20 år på marknaden och avslutar jubileumsåret med ytterligare ett lotteri!

Jubileumslotteri nr 2

Vi fortsätter att fira vårt 20 års jubileum in i det sista med ytterligare ett lotteri med massvis av fina vinster!

Vill du vara med i lotteriet och ha chansen att vinna någon av de fina vinsterna? Klicka på länken här nedan som tar dig vidare till registeringsforumläret för lotteriet.

Alla kunder som anmält sig till lotteriet och som har ett aktivt abonnemang senast 31/12 2022 är med i utlottningen.

Historien bakom VitaePro - 20 år!

Varje produkt har sin historia. VitaePros historia handlar om passion, engagemang och tillväxt. Från ett garage med två norska entreprenörer och en bra idé 2002 har kosttillskottet VitaePro vuxit till att bli ett av de mest använda kosttillskotten i Norden idag.

Under 2022 firar vi hela 20 år på marknaden – se till att du deltar i firandet!

Beställ VitaePro idag!

Spara hela 50 % och betala endast 169 kr för ditt första paket VitaePro. Efterföljande leveranser till ordinarie pris 338 kr. Just nu får du som ny kund vårt populära kosttillskott Collagen Duo som gåva. Handla tryggt utan varken bindnings- eller uppsägningstid, paketet skickas hem till din brevlåda. Du betalar med faktura i efterhand.

Du kan beställa upp till 2 förpackningar VitaePro till introduktionspris, beroende på om du vill ta 1 eller 2 kapslar per dag. Välj här:

Porto
Totalt

Det självklara valet för muskler och leder

VitaePro har genom åren hjälpt tusentals människor till ett mer aktivt liv och för många har VitaePro blivit det självklara valet för muskler och leder.

VitaePro innehåller bland annat växtextraktet Boswellia serrata, som hjälper till att hålla lederna bekväma och vitamin D som hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Många som äter VitaePro menar att de är mer aktiva sedan de började och i den senaste kundundersökningen uppgav hela 9 av 10 användare att de upplevde en effekt på muskler och leder*. 

* Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1138 aktiva kunder.

Anna & Emil Jönsson Haag -Ambassadörer för VitaePro

De är kanske Sveriges mest populära par inom idrotten och det är knappast förvånade. Individuellt har de lämnat två imponerade karriärer som längdskidåkare, med flertalet olympiska och världcupsmedaljer, bakom sig. Men kanske den främsta anledningen till att de vunnit så många folks hjärtan är på grund av deras personligheter, driv och härliga energi.

Vi på VitaePro är stolta över Anna och Emil Jönsson Haag som ambassadörer, och att vi tillsammans hoppas de kunna inpirera fler människor till att leva aktivt. 

Ingredienser för ett liv i rörelse

VitaePro är ett kosttillskott som innehåller säkra och rena ingredienser som har testats noggrant. Vi lägger stor vikt vid ingrediensernas ursprung och använder endast kvalitetsingredienser från ansedda leverantörer.

VitaePro innehåller Boswellia serrata, astaxanthin, zeaxanthin och lutein, selen, mangan, zink, tiamin, vitamin B12, C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.

Jubileumslotteri 1

2022 har VitaePro funnits på marknaden i 20 år och för att fira detta så bjöd vi in alla våra kunder till vårt stora jubileumslotteri där vi lottade ut elcyklar, aktivitetsklockor och ryggsäcker till ett värde av drygt 350 000 kr!

Dragningen ägde rum 1 april 2022 och alla kunder med ett aktivt abonnemang var med i utlottningen.